Hirmagazin.eu
Főoldal » Mi történt? Rács mögött ül az ÉNB egykori sztárja
Média és szórakozás

Mi történt? Rács mögött ül az ÉNB egykori sztárja

Budapest — Fogházba került az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője! A napi sorozat volt sztárja, H. M. jelenleg is a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvezi. Információink szerint a hónap végén engedhetik ki H.-t a rácsok mögül, ahol heteket kellett eltöltenie.

A férfi az Éjjel-nappal Budapest sorozatban a főszereplő Joeval (balra) került konfliktusba

Az RTL Klub realitysorozatának szereplője azután került rácsok mögé, hogy kiderült, jó ideig nem fizetett gyermektartást, és emiatt a bíróság közmunkára ítélte. H. azonban nem jelent meg, hogy elvégezze a rá rótt kötelezettséget, ilyen helyzetekben pedig elzárás is kiróható az elkövetőre. A bíróság pedig úgy látta jónak, ha fogházba juttatja az egykori képernyőst. Az elzárásnak több fokozata van, fogházban őrzik a rövidebb büntetési tételt töltőket, míg a hosszabb időre leültetett elkövetőket börtönben vagy fegyházban őrzik, gyakran mindhárom kategória „lakói” egy intézményen belül raboskodnak. Míg a fogházbüntetésre ítélt rabok viszonylag szabadon mozognak az intézmény falain belül, addig a fegyházzal sújtottak szinte minden idejüket a cellájukban töltik.

 H. nem él a családjával, már új párja van. Jó sokáig nem fizetett gyerektartást, aztán amikor közmunkára ítélték, annak sem akart eleget tenni, ezért vitték be, már több mint egy hónapja. Majd augusztus végén engedik ki – mesélte a férfi egyik ismerőse a Blikknek.

H. 2013-től mintegy másfél éven keresztül szerepelt a rendkívül népszerű Éjjel-nappal Budapestben. A keménykötésű, kigyúrt férfi Joe egyik motoros haverját alakította és visszatérő szereplőnek számított. A történet szerint a főszereplő Joe korábban egy banda tagja volt, és bár kilépett a törvényenkívüliek csapatából, hogy új életet kezdjen, a múltja időnként még kísérti. Egy időben gyakoriak voltak az összetűzések közte és nagydarab barátai között, akik vissza akarták csábítani a régi életmódjába. Érdekes, hogy H. a sorozatban is börtönviselt férfit alakított, és később a való életben is bezáródott mögötte a cellaajtó.

A gyermektartási díjat fizetni elmúlasztó slendrián apuka (a kép illusztráció)

 

Aki nem fizet, lecsukható

– Bárki rácsok mögé kerülhet, aki huzamos ideig nem fizeti a gyerektartást – magyarázta dr. Kamarás Péter ügyvéd. A szakember szerint minden gyermektartási ügy egyedi, ám ha az illető nem fizet, bizony reális lehetőség, hogy lecsukják. – Az igazságszolgáltatás alapvető célja, hogy az illető teljesítse az elmaradt tartásösszeget. Ha az alany a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt sem törleszt, elzárásra számíthat.

Forrás: hurado/blikk/

Képek: blikk, Közjegyző

Hasonló hírek

Hős lett a férj, aki megnyugtatta a változó teste miatt aggódó feleségét

Edit

Golden Globe-ot nyert A Saul fia

info

Ez a gyönyörű lány lett a Miss Balaton győztese

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------