Főoldal » Mi történt? Kikapcsolták az áramot Vasvári Viviéknél
Bulvár

Mi történt? Kikapcsolták az áramot Vasvári Viviéknél

Budapest — A legtöbb ember rémálma, ha megjelenik valaki a lakásánál, majd tartozásra hivatkozva lekapcsolja az áramot. Ez történt Vasvári Viviennel (28) is, akinél csütörtökön kötötték ki az áramot.

A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából megismert kétgyerekes anyuka állítja, ha volt is elmaradása, arról őt a szolgáltató nem értesítette, vagy – állítása szerint – legalábbis a postai küldemény nem érkezett meg hozzájuk.

– Először azt hittem, ez csak valami vicc. Soha egyetlen számlával nem csúsztunk, és az sem fordult még elő, hogy ne fizettünk volna be valamit. Nem akarok felvágni, de látszik rajtunk, hogy nem vagyunk csórók, azaz nem egy pár ezer forintos számlán akarunk nyerészkedni – kezdte lapunknak Vivien.

– Egyszer csak kopogtak, ott volt a szakember, aki közölte, egy régebbi számla nincs befizetve, ezért azonnal lekapcsolja nálunk az áramot. Hiába kértem, hogy ne tegye, nem lehetett meghatni. Mondtam neki, hogy nézze már meg, két kicsi gyerekkel vagyok itthon, ne tegye ezt velünk, de egyáltalán nem érdekelte. Pedig még azt is mondtam neki, hogy várjon egy órát, elszaladok, befizetem a csekket, vagy itt helyben odaadom neki a pénzt, de fogta, majd kikötötte – fakadt ki Vivien, akinek két gyermekéről, Arianáról és Edwardról is gondoskodnia kellett.

– Nagyon ideges voltam, mert bár nem vagyok kényes, szóval nem az volt a legnagyobb bajom, hogy nem tudok hajat mosni és szárítani, hanem hogy a gyerekeket hogyan fürdetem meg, vagy hogy Edwardnak hogyan adok vacsorát, hiszen ő még tápszert kap, ahhoz viszont forró víz kell – mondta az édesanya. – Végül termoszban hoztam haza, hogy tudjon vacsorázni a fiam. Az volt a szerencsénk, hogy a testvérem, Dani is ebben a lakóparkban lakik, így átszaladtam megmosdatni a gyerekeket. Este gyertyát kellett gyújtani, és bár nagyon szépen nézett ki, azért elég veszélyes. Még az volt a szerencse, hogy a gyerekek nem félnek a sötétben – mondta Vivien, aki természetesen még aznap intézkedett, s befizették az elmaradást, így egy nappal később újra volt náluk áram.

– Szerencsére ma reggel már jöttek visszakötni, ami amúgy pluszpénzbe kerül. Mivel a hűtő sem működött egész éjjel, ezért leolvadt, jó sok mindent dobhatok ki belőle – méltatlankodott Vivien.

Többször is értesítenek

Megkerestük a kérdéseinkkel az Elmű energiaszolgáltatót is, amelytől azt a választ kaptuk, hogy minden esetben érkezik értesítés, ráadásul három fázisban. Körülbelül 8 nap után érkezik az első levél, amely fizetési emlékeztető, 20 nap után pedig fizetési felszólítás. Ha nem történik semmi, 60 nap után már a kikapcsolási értesítőt küldik, de a szerelő ebben az esetben is próbál időpontot egyeztetni, ha az ügyfél korábban megadta a telefonszámát.

– Ha valakinek fizetési nehézségei adódnak, úgy részletfizetési/halasztott fizetési kedvezményt kérhet – írta válaszában a társaság.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Gáspár Evelin döbbenetes módon védi a magánéletét

Mazsi

Robbie Williams is elindult a nővé válás rögös útján

info

Baukó Éva megint szemrevaló képet posztolt!

info