Image default
Autók - motorok - hajók

Mi az a non stop gumiszerviz?

Ezidáig egy gumidefekt komoly fejtörést okozhatott. Gondoljunk csak bele, milyen problémákkal szembesültünk ezidáig. Sokan közülünk még soha nem cseréltek kereket, így ez a művelet bizony gondot okoz. Ilyen jellegű gyakorlat nélkül sajnos azt sem tudhatjuk, hogyan kell használni az emelőt. Nőként a csavarok meglazításával is problémánk lehet. De ha ezeket az akadályokat sikeresen megoldottuk, jöhetnek újabbak; sokszor nincs pótkerék a kocsiban vagy egyszerűen nem megfelelő állapotú. Az is előfordulhat, hogy a kocsiban nem találunk emelőt vagy a csavarok megengedéséhez és visszarögzítéséhez szükséges szerszámot. Sajnos megeshet, hogy a defekt a legrosszabbkor következik be; például az éjszaka közepén, amikor nincs kihez fordulnunk vagy vasárnap, amikor minden szerviz zárva tart. Ilyenkor csakis az autómentés jöhetett szóba, ami cseppet sem olcsó mulatság.

Mi az a non stop gumiszerviz

De szerencsére már van egyszerű és nagyszerű megoldás! Ez pedig nem más, mint a non stop gumiszerviz. Számos ilyen szolgáltató közül válogathatunk, ha mobil gumiszerviz szolgáltatásra van szükségünk. Most az amobilgumis.hu szakembereinek segítségével mutatjuk be, mit is csinál a valóságban egy mobil gumiszerviz.

A gumiszervizek elsődleges szolgáltatása természetesen a gumijavítás. A megkeresések többsége is e célból történik, de a szolgáltatások között más jellegű munkálatok is szerepelnek.

A mobil gumiszerelés szolgáltatás rendkívül sikeres, hiszen épp a legnagyobb bajban húzza ki az autósokat a pácból. A mentés egy speciálisan felszerelt szervizautóval történik, amelyben minden olyan szerszám helyet, ami szükséges lehet a gumiszerelés során. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik, hogy a gumiszerviz a helyszínen lássa el a feladatot. Tehát nincs szükség autómentőre; vontatásra egyébként sem lenne lehetőség, szóval ilyen módon komoly költségek takaríthatók meg a megfelelő szolgáltatás igénybevételével.

A szervizautó rendelkezik áram előállítására alkalmas aggregátorral, tehát a munkálatok bárhol elvégezhetők a megfelelő elektromos felszerelés használatával is. Így minden akadály elhárul, ami miatt esetleg a helyszíni gumiszerelést lehetetlenné tenné. A felszereléseknek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen jármű bármekkora kereke javítható.

A szervizautók rendszerint rendelkeznek olyan felszereléssel, amivel akár a defektes kerék is javítható a helyszínen. Ez azért is rendkívül hasznos, mert sok esetben a kerékcsere épp a megfelelő pótkerék hiánya miatt nem lehetséges. Természetesen a gumiszerviz biztosíthat új abroncsot, de ha a régi javítható, akkor az költséghatékonyabb megoldás. Tudni kell azonban, hogy a defektes gumik csak abban az esetben javíthatók a helyszínen, illetve egyáltalán csak abban az esetben javíthatók, ha a sérülés jellege ezt lehetővé teszi. Sajnos sok esetben a sérülés nem szüntethető meg olyan módon, hogy a későbbi használat során a gumi teljesen biztonságos legyen. Ilyen esetekben új gumi felszerelése jelent megoldást.

A non stop gumiszervizek a legkülönfélébb járművek legkülönfélébb kerekeinek javítására is alkalmasak. Többek között a sérült, lerobbant vagy defektes motorkerékpárok szállítására is használhatók; motorkerékpárok esetében általában nincs szükség helyszíni javításra, hiszen a szervizautó rakterében biztonságosan szállíthatók. Ilyen esetekben a motorkerékpárt vagy a szerviz telephelyére szállítják vagy az ügyfél által kért helyre.

A non stop gumiszervizek olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyre bármikor szükség lehet. Érdemes fejben tartani, hogy baj esetén hozzájuk is fordulhatunk.

Hasonló hírek

Leleplezték az új Audi A6-ost! Részletes elemzés az új Audi A6-ról! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Kolbásszá alakítottak egy régi Volkswagen Transportert

info

Visszatér a Lada

Edit