Hirmagazin.eu

Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?

 Aktuális hírek
  • Borzalom, ami a kókuszsírról kiderült Azt hitted, a kókuszzsír a lehető legegészségesebb zsiradék? Úgy tűnik, ez tévedés. Sőt, szakorvosok azt állítják ugyanolyan egészségtelen, mint az állati zsírok. De vajon miért? Az amerikai kutatók szerint a...
  • Ezért rettegett a Viszkis, hogy újra rabolni fog Szabadulása után még évekig kísértette a múlt. Nagy lelkierő kellett hozzá, hogy a viszkis rabló ne térjen újra a bűn útjára, de úgy fest, Ambrus Attilának sikerült végleg megváltoznia. Közel...
  • A Kossuth-díjas zenész magas láza miatt okozott pánikot Frenreisz Károly betegségre hivatkozva mondta le koncertjét, sokan aggódnak érte. Frenreisz Károly a Visegrock Fesztiválon jelentette be, hogy beteg, ezért nem tud fellépni. Ezután napokig nem lehetett elérni, ami miatt...
  • Új veszély leselkedik a magyar kirándulókra Nem elég, hogy agresszívan terjeszkedik, több hétig tartó fényérzékenységet is okoz egy Ázsiából származó gyomnövény, ami Bács-Kiskun megyében, főlek Kiskőrös és Kecel között jelent meg a napokban. Ez a Szosznovszkij-medvetalp,...
  • Újra együtt egykori férjével Keresztes Ildikó Hiába szakítottak évekkel ezelőtt, most ismét egymás életének részei lettek. Hiába váltak el ágytól-asztaltól, végleg mégsem szakadt el egymástól az egykori házaspár. Az énekesnő koncerttel kapcsolatos ügyeit ugyanis mostantól ismét...

Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?

Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?
augusztus 31
12:30 2015

hirmagazin_2015-08-31_092922

Ha valamit nem tudunk, nem ismerünk, akkor mostanában nem a lexikonokat nézzük, hanem „megkérdezzük” az internetet.

Vannak olyan weboldalak, amelyek kifejezetten arra szakosodtak, hogy válaszoljanak a feltett kérdésekre.

A címben szereplő kérdésre adott válasz figyelemre méltó, tanulságos és roppan szórakoztató.

A fényevőkre gondolsz? Hogy működik?

Én mindig magammal hordok egy zseblámpát. ha megéhezem, akkor előveszem, egy-két percig belevilágítok a számba, aztán ha jól laktam zsebre rakom. :-)

Ó, az nagyon egyszerűen működik! Semmit nem lehet enni, csak fényt. Minél többet eszel belőle, annál többet fogysz!

Odaállsz a lámpa alá, és harapod a fényt, egészen addig, amíg jól nem laksz. Ínyencek az infralámpa fényét is szeretik, állítólag jobb az íze. Extrém versenyzők az Intercity vonat lámpájának a fényét eszik, természetesen menet közben.

FIGYELEM! Nemrég ítéltek el egy pasast, mert “fényevésre” kényszerítette a lányát (vagyis nem adott enni), aki végül meghalt. De nem a fényevésért ítélték el, hanem mert nem adott enni a gyereknek, mivel meg volt győződve arról, hogy a fényevés az elég. Egyike a legnagyobb baromságoknak!

Aki gyereket éheztet saját hülyesége miatt, azt hasonló sorsra ítélném, jó sokáig!

Egyébként a terápia lényege benne van a nevében: egyél fényt, oszt annyi. Csak vigyázz, túl ne edd magad, mert akkor éjszaka világítani fogsz! Egyesek szerint a fényevés legegyszerűbb módja, ha lenyelsz egy zseblámpát. Persze bekapcsolva! :-)

Hogy is értetted ezt a kérdést?

Az kérdezed biztos hogy létezik ilyen? Tudod, van egy ilyen kimondatlan szabály itt GYIK-en. Uruk Hai orkok szaporodásáról és fényevésről nem írunk ki kérdést, mert nem létező dolgok, ergó nincs sok értelme beszélni róla. Még az orkokról lenne, mert mitológia, de a fényevés nem az. Az semmi, ilyen nincs.

Kimész a szabadba, kiállsz a napfénybe és fotoszintetizálsz.

A lényeg, hogy enni kell, az nem mindegy, hogy mit, mennyit, és mikor, de ezt nálam okosabb emberek jobban tudják: Pl Szendi Gábor.

A fényevés kicsit veszélyes dolog, kicsit meg lehet halni tőle! Ennél jobb, ha csinálsz egy vastagbél-tisztítást, (Dr Natura), vagy áttérsz a paleo- étrendre. Nemcsak lefogysz, de egészségesebb, életerősebb is leszel.

Tanulság: fény diétával NAGYON sokat lehet fogyni. Akárcsak a felhő diétával, én télre inkább azt ajánlom. A szél diétával vigyázz, mert kamu! Valójában hizlal!

Forrás: valaszok.net Kép: Google, illusztráció
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
tűzvédelem
loading...

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox