Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Mező Misi költözik

Mező Misi költözik

Hirdetés

hirmagazin_2015-09-01_070004

Mező Misi költözik, de hová?

A Tavasz beköszöntével Mező Misi családja is változáson ment át, nem csak a természet. Ugyanis a család négytagúra bővült, ezzel párhuzamosan a Magna Cum Laude frontemberének a vágya is beteljesülni látszik, miszerint minél közelebb akar költözni a természethez.

A pontos tervek még nincsenek meg, de elárulta, hogy nagyon vágyik már egy kis családi házra ahol a gyerekek is jól érzik magukat, valahol vidéken ahol a kertben is van mit csinálni. Elmondása szerint a kerti munka sem áll tőle messze és szívesen lazulna kicsit, mert már megunta a budapesti nyüzsgő életet, ahol mindig kell valamit csinálni, mindig rohangálni kell és sosem tud kikapcsolódni és nincs egy hely ahol nyugodtan kiülhetne kicsit.

hirmagazin_2015-09-01_070113

– Fiatalságom legszebb éveit töltöttem Gyulán, ott váltam igazán férfivá, számos fiatalkori élmény köt oda. Most viszont már a 16. kerületben élek, és a budapesti pulzáló városi lét, az állandó pezsgés sem érdekel igazán, a kertvárosban nyugiban töltöm a napjaimat a családommal – mondta az énekes. Ameddig azonban nincsenek pontosabb tervek és lehetőségek addig maradnak a vidéki utazgatások, a vidéki pihenőnapok ahol a két gyerkőc Nimród és Bíborka is jól érzi magát.

Mező Misi egyébként most egy nagy vállalkozásba is belevágott a zenekarral közösen, ugyanis közösségi szavazás indult a következő daluk témájáról, a vállalkozás segítője egy hazai sörmárka. A kérdést nagyon jól választották meg, hiszen mindenkihez közel áll, a vidéki települések szépségeit fogja hamarosan énekben előadni a zenekar. A pályázat kapcsán a zenekar első éveiről is mondott pár szót.

A zenekar kezdeti neve MINK volt, amiben Mező Misi még nem szerepelt, őt csak később hívták énekelni a már megalakult formációba. Az akkori időkben Gyulán a zenekar mindenkit ismert, főleg a zenészeket, ezért is érezte nagy megtiszteltetésnek, hogy rá esett a zenekar választása. Azóta már 16 év is eltelt és a karrierjük szépen halad, nem panaszkodnak, minden újabb mérföldkövet kihívásnak vesznek és örömmel zenélnek. Ezért Gyuláról is írtak egy dalt ami összefoglalja röviden mit is kaptak a várostól. – Új közegbe kerülve új impulzusok értek, új kapcsolatokat, barátságokat köszönhetek ennek a városnak, természetes, hogy eljött az idő, hogy énekeljünk erről a szép helyről. Ennek következménye lett a pályázat hirdetése.

– Amikor megjelent a Legjobb otthon című dalunk, amit Gyuláról írtunk, az Arany Fácán márkacsapata is felfigyelt rá és megkerestek minket, hogy miért nem éneklünk a többi vidéki településről, hiszen ők is megérdemlik. Az ötletet nagyon jónak tartottuk, minden település nem fér be egy dalba, így hirdettük meg a pályázatunkat, mellyel a legjobb otthonokat keressük, amiket megénekelhetünk – mondta.

A frontembernek nagyon sok kedvelt települése van, szavaiból kiderül, hogy nem a nyüzsgő életet hajszolja, hanem csak nyugodtan akar élni és zenélni. – Én az Alföldön nőttem fel, ami nem sok természeti, földrajzi látványosságot nyújtott. Ha már egy pici dombocskát látok, mosolyt csal az arcomra a látvány. A magaslatok szerelmese vagy ok. Szeretem a Balatont és környékét a Velencei tavat, Pilist, Villányt és imádom Tokajt is, Mád az a hely, ahol el tudnám képzelni az életem. Ezekből a szavakból meg is tudtuk, hogy hol is akarja folytatni életét, kíváncsian várjuk, hogy sikerül e neki, megvalósítani ezt a nem nagy tervet.

Mező Misi az az ember akire valóban jobb hatással lenne a vidéki élet, biztos, hogy majd ott a vidéki sanzont is elő fogják adni párszor.

Forrás: delina; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: