Főoldal > Hírek > Tudástár > Tudástár - minden érdekesség > Meteorok közé rejtőzve lépett a Föld légkörébe egy ismeretlen tárgy
Meteorok közé rejtőzve lépett a Föld légkörébe egy ismeretlen tárgy
Fotó: YouTube

Meteorok közé rejtőzve lépett a Föld légkörébe egy ismeretlen tárgy

Hirdetés

Különös felvételt készített a Hawaii-on található csillagászati teleszkóp egy légkörben széteső meteorról. Csakhogy valami más is érkezett a kóbor űrkőzettel….

Az UFO-vadászok legnagyobb örömére a hawaii Mauna Kea alvó vulkán csúcsán működő világszínvonalú csillagászati megfigyelőközpont 3,6 méteres optikai és infravörös teleszkópja által látottakat már webkamerán keresztül is követni lehet egy ideje.

2018. március 6-án egy kisebb meteor szétesett, és elégett a légkörbe érve. Természetesen a kamera felvette az egész jelenetet. Csakhogy a videót elemezve többen észrevették, hogy valami nem stimmelt vele.

A különös jelenetet ide kattintva nézheted meg!

A felvételen tisztán kivehető, amint az egy irányba zuhanó, fénylő meteorit darabok közé oldalról besorol egy oda nem illő tárgy. Sőt, több is. Mintha belépésüket a Föld légkörébe a meteorit érkezésével akarnák álcázni. Arra azonban nem számítottak, hogy a Föld egyik legnagyobb teleszkópja rögzíti az érkezésüket. Hogy valójában mik lehettek, szinte lehetetlen megállapítani, de sokak szerint egészen biztos, hogy mesterséges eredetűek voltak.

Ha egy profi pilóta űrhajóval be akarna szivárogni egy lakott bolygóra, alighanem egy ilyen manővert választana… Egy kóbor meteorittal, ami elég a légkörben, szinte senki sem foglalkozik.

Az eredeti videó itt tekinthető meg!

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: