Hirmagazin.eu
Főoldal » Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor
Bulvár

Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor

A 76 éves egykori világklasszis labdarúgó rendre kitesz magáért, vérbeli vendéglátónak számít.

Repkednek a régi a sztorik, ugratják egymást, garantált a jó hangulat a Mészöly-család karácsonyán. A 61-szeres válogatott klasszis, Mészöly Kálmán december 26-án látja vendégül két fiát, és azok családját. Mészöly Géza a Ripost-nak elárulta, édesapja rendre kitesz magáért:

“A szentestét otthon töltjük a feleségemmel és a lányommal, 25-én a bátyámékkal találkozunk, aztán 26-án megyünk az öregékhez. Mindig apunál találkozik a család, kilencen üljük körbe az asztalt. Minden évben nagyon jól sikerülnek karácsonyok. Fater minőségi italokkal készül, a felesége pedig halászlével vár minket. Igazi, vérbeli vendéglátók.”

Mészöly Géza elárulta, ilyenkor rendre felidézik a régi karácsonyokat, amikor apjuk, az egykori szövetségi kapitány a fafaragást is igazi vezérként irányította:

Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor 1
Mészöly Géza elárulta, édesapjával, Kálmánnal rendre felidézik a régi karácsonyi sztorikat

“Nagyon szerettem a karácsonyokat, rengeteget nevettünk a bátyámmal. Mindig nagy fánk volt, és rendre az erkélyről húztuk fel. Reggelente a három Mészöly nekiállt a fafaragásnak, de igazából az egész délelőtt arról szólt.

Mi, Kálmán bátyámmal, feküdtünk a fa alatt, és röhögtünk a papán, aki bosszús volt, nem értette, mit tökölünk, bénázunk annyit.

Nem igaz, hogy nem tudjátok megcsinálni, mondta, mi pedig annál jobban nevettünk, mert úgy irányított minket, mint egy kapitány. Ezeket minden karácsonykor felemlegetjük. Persze ma már a fater is csak nevet rajta.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Élő lóval ajándékozta meg sógorát egy férfi egy negyedik emeleti garzonlakás konyhájában

Géza

Lemondott a szerelemről, de az ágyát megosztja valakivel Hernádi Judit

Mazsi

Jó ügy érdekében cselekszik: lakhatási szegénységben élők mellé állt az olimpikon úszónő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------