Image default
Bulvár

Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor

A 76 éves egykori világklasszis labdarúgó rendre kitesz magáért, vérbeli vendéglátónak számít.

Repkednek a régi a sztorik, ugratják egymást, garantált a jó hangulat a Mészöly-család karácsonyán. A 61-szeres válogatott klasszis, Mészöly Kálmán december 26-án látja vendégül két fiát, és azok családját. Mészöly Géza a Ripost-nak elárulta, édesapja rendre kitesz magáért:

“A szentestét otthon töltjük a feleségemmel és a lányommal, 25-én a bátyámékkal találkozunk, aztán 26-án megyünk az öregékhez. Mindig apunál találkozik a család, kilencen üljük körbe az asztalt. Minden évben nagyon jól sikerülnek karácsonyok. Fater minőségi italokkal készül, a felesége pedig halászlével vár minket. Igazi, vérbeli vendéglátók.”

Mészöly Géza elárulta, ilyenkor rendre felidézik a régi karácsonyokat, amikor apjuk, az egykori szövetségi kapitány a fafaragást is igazi vezérként irányította:

Mészöly Kálmán így várja a családját karácsonykor 1
Mészöly Géza elárulta, édesapjával, Kálmánnal rendre felidézik a régi karácsonyi sztorikat

“Nagyon szerettem a karácsonyokat, rengeteget nevettünk a bátyámmal. Mindig nagy fánk volt, és rendre az erkélyről húztuk fel. Reggelente a három Mészöly nekiállt a fafaragásnak, de igazából az egész délelőtt arról szólt.

Mi, Kálmán bátyámmal, feküdtünk a fa alatt, és röhögtünk a papán, aki bosszús volt, nem értette, mit tökölünk, bénázunk annyit.

Nem igaz, hogy nem tudjátok megcsinálni, mondta, mi pedig annál jobban nevettünk, mert úgy irányított minket, mint egy kapitány. Ezeket minden karácsonykor felemlegetjük. Persze ma már a fater is csak nevet rajta.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Felismerhetetlenségig fogyott Gáspár Evelin! Brutál vékony lett az Ázsia Expressz alatt!

Mazsi

Igazi csoda: Tóth Gabi kigyógyult súlyos betegségéből

Mazsi

Itt vannak az első MÉM-ek a nagy hajú babáról! Oszd meg!

Géza