Hirmagazin.eu
Főoldal » Mesét írt a koronavírusról egy magyar anyuka
Életmód hírek

Mesét írt a koronavírusról egy magyar anyuka

A koronavírust, a pánikot és a járvány miatt kialakult veszélyhelyzetet feldolgozó meséket ír gyerekeknek Balajti Mariann meseterapeuta.

Az öt történetet, melyeket a saját gyerekeinek is mesél, ingyenesen hozzáférhetővé teszi, ahol csak lehetséges. Fontos, hogy a gyerekek ne féljenek, de tudják, mi a teendő a járvány idején.

Egy baci jelent meg az erdőben, a nyuszigyerekek pedig nem szeretnék elkapni. Nyolcan élnek a nyúlüregben, szűkös lenne ott mindannyiuknak az ágyat nyomni, jobban szeretnek a szabadban szaladgálni. A megelőzésben nagyon fontos szerepe van a kézfertőtlenítőnek – ezt Kenguru mama gyömbérből, rozmaringból és más fűszerekből főzi, Mókus mama viszont a boltban vásárolja. A kis nyuszik megtanulják, hogyan kell jó alaposan bedörzsölni a mancsukat – ezzel a mesével magyarázza el Balajti Mariann meseterapeuta az óvodás gyermekeknek, miért kell most sokkal gyakrabban és alaposabban kezet mosniuk, és hogyan csinálják. Ennek a mesének Tapiból-Tevi a címe. A második mese a vitaminok jelentőségéről szól majd Játszunk címmel, A három síp a vírus leküzdéséről, a félelem oldásáról szól, és készül a karanténról és az otthoni teendőkről szóló mese. Mariann a koronavírussal járó összes, gyerekeket is érintő óvintézkedést mesébe foglalta.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Új kijelzők segítik az utastájékoztatást a Déli pályaudvaron

Géza

Julia Roberts üzenete mindenkinek

Mazsi

Névnapok február 27-én

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!