Image default
Külföld

Merkel titokban kekeckedik Putyinnal! Oszd meg!

A múlt héten, egy litvániai NATO-támaszponton tartott sajtótájékoztatót Angela Merkel. Úgy tudjuk, már rég dédelgetett álma a kancellárasszonynak, hogy stratégiai NATO támaszpontokat hozzanak létre Kelet-Európában, amit egyébiránt szavazói elleneznek.

 

belsat.eu

BERLIN: A németek közel háromnegyede ellenzi, hogy a NATO Lengyelország és a balti államok kérésére állandó katonai támaszpontokat hozzon létre Kelet-Európában az orosz fenyegetés ellensúlyozására – derült ki egy közvélemény-kutató intézet szerdán közzétett felméréséből.

Angela Merkel viszont egyáltalán nem foglalkozik ezzek, mert litvániai látogatása alkalmával arról beszélt, hogy a NATO-missziójának keretében, a Bundeswehrnek a Baltikumban állomásozó egységeire szükség van ahhoz, hogy féken tartsa az Oroszország által viselt hibridháborút. E háborúnak részei a cybertámadások is – jegyezte meg Merkel.

Jelenleg a balti országokban és Lengyelországban, rotációs alapon, a NATO-nak valamivel több mint 4500 katonája és tisztje állomásozik.

Forrás: news-front.info, ujszo.com

Hasonló hírek

A migránsok szinte elfoglalták Bihácsot – videó

Géza

Új útvonalon támadhatnak a migránsok, a rendőrség titkolózik

Mazsi

Bekeményítettek a svédek migránsügyben!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------