Image default
Külföld

Merkel beismerte, hogy hülyeséget csinált és Orbán Viktor bevándorláspolitikája a helyes! Oszd meg!

A Visegrádi Együttműködés országainak vezetői és Angela Merkel német kancellár csütörtöki, pozsonyi csúcstalálkozójukon jelentették be, hogy közös programot készítenek elő a migráció megfékezésére Marokkóban.

 

Ez a megállapodás a bizonyítéka annak, hogy a migrációs politikájába belebukott Angela Merkel is elismeri azt, amit Orbán Viktor magyar miniszterelnök már negyedik éve mond, nevezetesen, hogy a migránsokat a kibocsátó államokban, illetve, ha ez nem lehetséges, akkor a tranzitországokban kell megállítani.

Az Afrika és Európa közötti legfontosabb ilyen tranzitország Marokkó.
Az északnyugat-afrikai Marokkói Királyság a Fekete-Afrika és Európa között zajló migrációs útvonal egyik fontos tranzitországának számít már évtizedek óta, ugyanakkor Marokkó maga is kibocsátó állam.

Szép dolog a hibák beismerése, csak sajnos Angela Merkel eddigi elhibázott politikájának mára visszafordíthatatlan következményei lettek, hiszen az ő meghívására Európába érkező és általa befogadott bevándorlók árasztották el Európát, akiknek a kitoloncolása több évtizedes, kemény küzdelem lesz.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Merkel: ez már tényleg a vég kezdete?

Géza

Hét családtagjával végzett egy kínai férfi

info

Öt férfit vettek őrizetbe terrorgyanú miatt Angliában

Edit