Főoldal » Merkel beismerte, hogy hülyeséget csinált és Orbán Viktor bevándorláspolitikája a helyes! Oszd meg!
Külföld

Merkel beismerte, hogy hülyeséget csinált és Orbán Viktor bevándorláspolitikája a helyes! Oszd meg!

A Visegrádi Együttműködés országainak vezetői és Angela Merkel német kancellár csütörtöki, pozsonyi csúcstalálkozójukon jelentették be, hogy közös programot készítenek elő a migráció megfékezésére Marokkóban.

 

Ez a megállapodás a bizonyítéka annak, hogy a migrációs politikájába belebukott Angela Merkel is elismeri azt, amit Orbán Viktor magyar miniszterelnök már negyedik éve mond, nevezetesen, hogy a migránsokat a kibocsátó államokban, illetve, ha ez nem lehetséges, akkor a tranzitországokban kell megállítani.

Az Afrika és Európa közötti legfontosabb ilyen tranzitország Marokkó.
Az északnyugat-afrikai Marokkói Királyság a Fekete-Afrika és Európa között zajló migrációs útvonal egyik fontos tranzitországának számít már évtizedek óta, ugyanakkor Marokkó maga is kibocsátó állam.

Szép dolog a hibák beismerése, csak sajnos Angela Merkel eddigi elhibázott politikájának mára visszafordíthatatlan következményei lettek, hiszen az ő meghívására Európába érkező és általa befogadott bevándorlók árasztották el Európát, akiknek a kitoloncolása több évtizedes, kemény küzdelem lesz.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Ettől lett rosszul 12 ezer futó

Mazsi

Nyugdíj és családi kedvezmény a terroristáknak

info

Az ISIS egyik olajkitermelőjét bombázták szét a britek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------