Hirmagazin.eu
Főoldal » Merkel áldozatai: Ezeket az európai nőket gyilkolták meg az elmúlt időszakban a “befogadottak”
Kiemelt külföldi hírek

Merkel áldozatai: Ezeket az európai nőket gyilkolták meg az elmúlt időszakban a “befogadottak”

Bru­tá­lis módon ért véget az éle­tük: volt, akit agyon­ver­tek, le­szúr­tak vagy meg­foj­tot­tak. Az ál­do­za­tok sor­sá­ban egy dolog biz­to­san közös: a gyil­ko­suk mind olyan em­be­rek, aki­ket már régen ki kel­lett volna to­lon­colni Eu­ró­pá­ból, vagy olya­nok, akik be sem lép­het­tek volna az EU te­rü­le­tére.

A német Bild napilap összeszedett hat olyan brutális gyilkosságot, amelyeknek az áldozatai még ma is élhetnének, ha a nyugati hatóságok nem mondtak volna csődöt. A gyilkosokban ugyanis az a közös, hogy akkor követték el az emberölést, amikor már réges-régen nem is lehettek volna az adott országban.

A német lap azért választotta ezt a hat esetet, mert ezek kapták az elmúlt években a legnagyobb sajtóvisszhangot. A képeken az áldozatok és gyilkosuk láthatók.

Maria Müller

A 84 éves asszonyt a járókeretével ölték meg, ráadásul a saját otthonában. A nyomozók szerint az idős hölgy maga engedte be a gyilkosát a lakásába. A 23 éves kameruni migráns először Belgiumban kért menedékjogot, de ott kérelmét elutasították, a kitoloncolása azonban elmaradt. A férfi 2015-ben Németországban újra próbálkozott, holott már az ország területére sem tehette volna be a lábát. A német hatóságok ezzel azonban nem törődtek, és ők sem toloncolták ki a kamerunit, annak ellenére sem, hogy több bűncselekményt is elkövetett, 15 hónapot ült például börtönben nemi erőszak elkövetése miatt.

Maria L.

Talán Németország történetének egyik legbrutálisabb gyilkossága köthető az afgán migráns, Hussein K. nevéhez. Ő volt az, aki először megerőszakolt, majd különös kegyetlenséggel megölt egy 19 éves német egyetemi hallgatót Freiburgban. A migrációs válság kitörése óta biztosan kijelenthető, hogy ez az eset kapta a legtöbb figyelmet.

A gyilkosról időközben kiderült, hogy már Görögországban is megpróbált megölni egy nőt, hazájában pedig megerőszakolt egy kiskorú lányt. Ennek ellenére a német hatóságok beengedték az országba, és megvárták, hogy ott is elkövessen egy rémtettet. Hussein K. 16 évesnek hazudta magát, amitől enyhébb elbírálást várt, ám az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy egészen biztosan elmúlt 20 éves, így a felnőttekre kiszabható legsúlyosabb büntetést kaphatja.

Lica L.

A 33 éves, prostituáltként dolgozó Licát egy Maliból érkezett illegális bevándorlót ölte meg 2017 augusztusában. A 21 éves migráns menedékkérelmét két hónappal a gyilkosság előtt utasították el, kitoloncolás azonban ebben az esetben is elmaradt, mondván, hogy a férfinak nem voltak dokumentumai.

Susanne Fontaine

A 60 éves elismert művészettörténésszel tavaly végzett egy migráns Berlinben. A 18 éves csecsen az utcán fojtotta meg a nőt, az indíték pedig az volt, hogy el akarta venni az áldozata mobiltelefonját. A gyilkos menedékkérelmét elutasították, de mondani sem kell, hogy a fiatal férfi továbbra is az országban maradhatott.

Ayesha

A kétéves kislány torkát a saját apja vágta el, mert a férfi összevitatkozott a feleségével, akit így akart megbüntetni. A pakisztáni férfi 2012-ben nyújtott be menedékkérelmet, de az negatív elbírálásban részesült. A 33 éves Sohail A. a döntés után öt évvel is Németországban élt.

Mia

Az összes eset közül talán ez a legszörnyűbb. A 15 éves német lánynak azért kellett meghalnia, mert szakítani mert migráns barátjával. A magát 15 évesnek valló Abdul D.-ről szintén kiderült, hogy elmúlt 20 éves a gyilkosság elkövetésekor. A féltékeny férfi az exbarátnőjét tavaly december 27-én ölte meg, amikor az egy barátnőjével betért a helyi DM-üzletbe. Az afgán migráns követte őket, majd a boltban kést rántott, és agyonszúrta egykori kedvesét.

Egy kormánypárti politikus elmondta a német lapnak, hogy az emberek felháborodása teljesen jogos és érthető ezekben az esetekben. Ilyen embereknek ugyanis semmi keresnivalójuk nincs Németországban. A konzekvenciákat le kell vonni, és ezek szerint kell a továbbiakban cselekedni – mondta Philipp Amthor.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

2018 a népakarat helyreállításának éve lesz Európában

Géza

Migráns-regisztráció: A törvények nem számítottak, tartózkodási engedélyt kellett adni

Géza

Putyin elnöki üggyé tette a vb biztonságának garantálását

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------