Hirmagazin.eu
Főoldal » Mérföldkő: Orbán Viktor a leghosszabb ideje regnáló magyar miniszterelnök.. Gratulálunk, és köszönjük a Miniszterelnök Úr magyar népért tett fáradozásait!
Belföldi hírek

Mérföldkő: Orbán Viktor a leghosszabb ideje regnáló magyar miniszterelnök.. Gratulálunk, és köszönjük a Miniszterelnök Úr magyar népért tett fáradozásait!

Hétfőn kezdte meg az 5262. napját Magyarország miniszterelnökeként Orbán Viktor. A történelmi eseményhez Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője és Varga Judit igazságügyi miniszter is gratulált a Facebookon.

„Történelmi pillanat, holnaptól Orbán Viktor a szabad Magyarország leghosszabb időt, 5262 napot hivatalában töltött miniszterelnöke. Gratulálok, barátom! Ennyi!”

– írta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a Facebook-oldalán hétfőn.

Varga Judit igazságügyi miniszter szintén gratulált a nem mindennapi teljesítményhez.

„Történelmi idők, történelmi eredmények, történelmi távlatok. Orbán Viktor miniszterelnök úr holnaptól az összességében leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő”

– írta az igazságügyi miniszter a közösségi médiában.

„Eddig Tisza Kálmán (1875-1890) tartotta a rekordot. „További jó egészséget és sok erőt az előttünk álló munkához Miniszterelnök Úr! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” – tette hozzá Varja Judit.

A kortársai által csak „Generálisnak” nevezett dualizmuskori miniszterelnök, Tisza Kálmán 1875. október 20-tól 1890. március 13-ig, majdnem 15 éven át tartotta kezében a kormányrudat.

Tanulságosak a Facebook-poszt alá érkezett kommentek is. „Magyarország érdekében még 15 évig Isten segítségével!” – írta az egyik felhasználó.

„Drága Miniszterelnök Úr! Köszönöm, hogy ennyi időn át vigyázott ránk, magyarokra. Fiatalon utat mutatott becsületből, bátorságból, végtelen hazaszeretetből”

– kommentálta a bejelentést Varga Judit egy másik követője.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Vatikáni döntés a szlovákok javára

info

Sokkoló baleset: mázsás faág zuhant a háromgyerekes családra Dunakeszin a pusztító viharban – Az édesanya élete egy hajszálon múlott

Géza

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!