Hirmagazin.eu
Főoldal » Méregtelenítés a léleknek
Életmód hírek

Méregtelenítés a léleknek

A tisztító kúra alatt nem csak szervezetünket kell megszabadítanunk a méreganyagoktól, hanem valódi belsőnket, lelkünket is.

Méregtelenítés a léleknek

Hangulatunk nagyban befolyásolja testi egészségünket, ezért méregtelenítés alkalmával bizony lelkivilágunkban is érdemes nagytakarítást tartanunk. Ha teljesen kisöpörni nem is tudjuk a problémát okozó tényezőket, próbáljuk meg háttérbe szorítani azokat. Egy időre feledkezzünk meg a mindennapok apró-cseprő lélekmarcangoló gondjairól.

Miért tisztítsuk meg az elménket?

Ép testben, ép lélek, ahogy a mondás tartja. Azonban ez fordítva is igaz. A kiegyensúlyozott lelkivilágú emberek kevesebb eséllyel betegednek le. A tisztító kúrához hozzá tartozó böjtölés a negatív gondolatok megvonásáról és a pozitívak beengedéséről szól. Ez idő alatt, különböző pszichoterápiás és meditatív technikák segítségével szabaduljunk meg az elménket károsító anyagoktól. A lelki megtisztulásra a szellemi épségünk és teljesítőképességünk fokozása végett van szükség.

Hogyan tisztítsuk meg belsőnket?

A kúra folyamán törekedjünk a stresszmentes, nyugodt légkör megteremtésére. A böjt során próbáljuk meg elengedni a felgyülemlett problémákat, negatív érzelmeket, múltbéli rossz és bántó emléket. Teljesen egyéni, saját magunk által irányított lelki megtisztulást is végezhetünk, azonban szakember segítségét is kérhetjük a biztos eredmény érdekében. Ha a kúra alatt kibeszéljük a gyötrő gondolatokat, álmokat, akkor könnyebben és hatékonyabban fel tudjuk dolgozni azokat.

Kerüljük a zavaró tényezőket. Csökkentsük le a modern technikával való kapcsolatot és törekedjünk a természetközeliségre. Meditáljunk vagy csak sétáljunk nagyokat a szabad levegőn, fordítsunk nagyobb figyelmet magunkra.

Fontos testünket is pihentetni, ezért teljes testi épségünk megőrzésének érdekében a következőkben bemutatjuk, hogy mely anyagokat hagyjuk el és melyeket vigyük be szervezetünkbe, alkalmazzuk külsőleg.

Forrás: Napidoktor.hu

Hasonló hírek

Ma van a táncház napja

info

Korunk egyik népbetegsége, ami minden dolgozó embert érint! Ez a gyakorlatsor segít a betegség megelőzésében! – VIDEÓ

Mazsi

6 egyszerű trükk, hogy fotogénebb legyél! Fogadd meg ezen jó tanácsokat, és légy szebb a képeken!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------