Hirmagazin.eu
Bulvár

Menthetetlen Damuék házassága

A hírekkel ellentétben nincs már háború Damu Roland és neje, Edina között, mégis elkerülhetetlen a válás.

Menthetetlen Damuék házassága
kép: Damu Roland könyvbemutató

Most már biztos, hogy csonka családban fog felnőni a kis Damu Maja, akiért egy ország szurkolt, hogy egészségesen jöjjön a világra, és ne szenvedjen kárt anyja alkoholproblémája miatt. Nemrég még újságcikkekben üzengetett egymásnak a színész és felesége, utóbbi a lapokból tudta meg azt is, hogy férje szakított vele – írja a Bors.

Edina akkor még bízott benne, hogy jól alakulhat a kapcsolatuk, szerette volna visszakapni Rolandot, le akarta tenni a poharat, hogy boldog családként éljenek. Álma szertefoszlott, ma már elfogadta, hogy ha vissza is kapja lányát, akkor egyedülálló anyaként kell boldogulnia. A hírekkel ellentétben amint lehetősége lesz, rohan a nővérénél nevelkedő kislányához. Akárhányszor keresték telefonon, mindig Maja társaságában volt. Mint a Borsnak el­mondta, bár Damuval rendeződött a kapcsolatuk, a sok sérelem miatt a szerelmet már nem lehet visszahozni.

– Jóban vagyunk a férjemmel, remek apa, sok időt tölt a kislányunkkal. Én is jó anya akarok lenni, nehézségeim vannak, ezt tudom, de legalább már van célom! Kibékültünk, nem tudok és nem is akarok rá rosszat mondani, ami elmúlt, az elmúlt, de így is válni fogunk. A szeretet legalább megmarad – magyarázta Edina, akivel férje egyetért.

A színész is úgy véli, hogy a házasságuknak ugyan vége, de mivel van egy közös gyermekük, mindenképpen meg kell bocsátaniuk egymásnak mindent, és csak Majára kell koncentrálniuk.

– Igaz, hogy a feleségem és köztem elszakadt a házasság köteléke, de Edina a kislányom édesanyja. Követett el hibákat. De melyikünk nem? Az ítélkezés Isten dolga, ahogyan ő megbocsátott nekünk, mi is bocsássunk meg egymásnak – magyarázta rajongóinak Damu a Facebookon.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Eva Longoria keble elsöprő sikert aratott köldökig kivágott ruhájában

Edit

Kiderült az igazság: Timi az ügyvezetője a luxusvillát megvásárló cégnek – Bámulatos vagyont termelt Vajna öröksége

Mazsi

Balázs Klári sokkoló élménye: a halál torkából menekült meg!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------