Hirmagazin.eu
Főoldal » Mentesség a cél a VOLT-on
Belföldi hírek

Mentesség a cél a VOLT-on

A rendőrök a drogmentes szórakozásra hívták fel a fesztiválra érkezők figyelmét. (A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság figyelemfelhívó cikke)

Kép: Blikk

A rendőrök a drogmentes szórakozásra hívták fel a fesztiválra érkezők figyelmét.

Tovább folytatódott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós programja a Volt Fesztiválon Sopronban, 2018. június 29-én. A megelőzési szakemberek a zenés összejövetel területén felállított sátraikba invitálták a koncertek előtt a fiatalokat, ahol a drogok veszélyeiről, azok szervezetre gyakorolt hatásairól beszélgettek velük.

Kép: police.hu

A fesztiválon a megyei rendőr-főkapitányság és a Soproni Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai mellett a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója is megjelent, aki a biztonságos közlekedésről adott hasznos információkat a megjelent érdeklődőknek, valamint egy „megállító táblával” segítette a rendőrök prevenciós üzeneteinek célba juttatását. A szándék közös volt: a fesztiválra érkezők és távozók drogmentesen, a közlekedési veszélyhelyzetek elkerülésével, biztonságban eljussanak úti céljukhoz.

Ennek érdekében az alábbiakra hívták fel a figyelmet:

  • A közúti közlekedésben csak pihenten és drogoktól mentesen lehet részt venni!
  • Ha a gépjárművezető fáradtnak érzi magát, akkor álljon meg, szálljon ki az autóból, mozgassa meg végtagjait és csak akkor folytassa útját, ha kellőképpen fel tudott frissülni.
  • Ha előző nap alkoholt fogyasztott, másnap csak kellő idő elteltével, az alkoholnak a szervezetből történő teljes kiürülését követően induljon útnak!

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Orbán Viktor: mi sem most jöttünk le a falvédőről

Edit

Ma megbénul Pest

Edit

Titokban érkeztek meg a román kincsek Szegedre

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------