Hirmagazin.eu
Főoldal » Mennyibe kerül egy első randi?
Életmód hírek

Mennyibe kerül egy első randi?

Egy felmérés szerint maximum 10 000 Ft-ba. Sem az előkészületekre, sem magára a randira nem költünk ennél többet. Az első alkalommal inkább a férfi fizessen – legalábbis a többség szerint, a legjobb választás pedig az elegánsabb öltözet.

Mennyibe kerül egy első randi?

De hogyan tovább egy jól sikerült találkozó után? A férfiak zöme nem tétovázik, még aznap ír partnerének. A Lovebox.hu friss kutatása rámutatott, hogy egyáltalán nem a pénz számít egy randevún, sokkal fontosabb, hogy önmagunkat adjuk és természetesen viselkedjünk. A felmérés szerint a férfiak 60%-a, a nőknek pedig 70%-a egyáltalán nem áldoz pénzt az előkészületekre. Összességében a válaszadók egyötöde mondta azt, hogy 5 000 Ft-ot, egytizede pedig azt, hogy 5 000 és 10 000 Ft közötti összeget hajlandó erre fordítani.

Felkészültél?

Ha beismerjük, ha nem, mindannyian készülünk egy randevú előtt, a friss felmérésből pedig most azt is megtudhatjuk, hogy hogyan. A megkérdezettek egyötöde megy fodrászhoz vagy kozmetikushoz egy randi előtt, ami azt jelenti, hogy minden harmadik nő és minden ötödik férfi látogat el valamilyen szépségszalonba. Majdnem minden tizedik online társkereső egy új ruhával is meglepi magát a találkozó előtt. Edzeni viszont nem szeretnek, mindössze a kitöltők 7%-a válaszolta, hogy elmegy konditerembe azért, hogy fittebbnek érezze magát. Ugyanígy a randit megelőző önsanyargató fogyókúra sem jellemző.

Ki fizet és mennyit?

Mennyibe kerül egy első randi?Még mindig áll, hogy az online társkereső nők több mint fele, a férfiaknak pedig közel 90%-a úgy gondolja, hogy inkább a férfi fizessen az első randevún. No de mennyi is az annyi? A Lovebox.hu friss kutatása rámutatott, hogy aki fizet, az általában 5 000 Ft-ot költ egy randira, legalábbis a felmérésben résztvevő férfiak 40%-a és a nők 71%-a szerint. A megkérdezettek 37%-a úgy véli, 10 000 Ft fölé nem megy egy-egy randi költsége, és csupán 2%-uk szerint kerül egy-egy randevú 20 000 Ft-nál is többe annak, aki állja.

Mit vegyek fel?

Arra a kérdésre, hogy ki milyen ruhát visel általában egy randin, csupán a válaszadók egytizede mondta, hogy fel mer venni valami vagány és érdekes ruhát. A férfiak 40%-a úgy gondolja, hogy a hétköznapi és az elegáns viselet egyaránt nyerő lehet, a nők viszont egyértelműen (58%) úgy érzik, hogy egy első randihoz csinosabb, elegánsabb viselet illik. Minden harmadik nő szerint a hétköznapi öltözék a legjobb választás, és ezt a fővárosiak is kifejezetten (41%) előnyben részesítik.

Hogyan tovább?

Érdekes, hogy az online társkeresők 94%-a úgy gondolja, hogy ha jól alakult egy találkozó, nem vár a másikra, hogy újra kapcsolatba lépjenek. Sőt, egy-egy jó randi után a férfiak zöme (68%) még aznap kezdeményez, és ír a randipartnerének. Majdnem minden ötödik férfi azonban mindig vár 1-2 napot, mielőtt újra felkeresné a másikat. A felmérésből az is kiderült, hogy a nők 47%-a nem hagyja annyiban, ha nem írnak neki. A férfiaknál ez a szám 3%, ami azt mutatja, hogy ők inkább elkerülik a konfliktust vagy a konfrontációt, és többnyire csendben eltűnnek a ködben, ha nem keresik őket.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Ez a 13 éves fiú egy kisbaba testében rekedt egy különös genetikai rendellenesség miatt

Mazsi

Névnapok május 21.

info

Európa legszürreálisabb határa: A kettévágott magyar falu, melynek egyik fele sincs Magyarországon

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------