Image default
Bulvár

Menekülés a drogpokolból: ez vár Curtisre az elvonón

Budapest — „Szeretlek, Petike, és mindenben igazad volt!” – írta a Facebook-oldalára Curtis (29), elismerve ezzel szenvedélybetegségét a nyilvánosság előtt.

Drámai vallomásában ígéretet tett arra is, hogy rehabilitációra megy, amely az általunk megkérdezett szakértő szerint hosszú és kegyetlenül nehéz megpróbáltatás lesz számára. A rapper nemcsak a rajongóknak, de barátjának és kollégájának, Majkának (39) is üzent ezzel, aki tavaly augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon hatalmas tömeg előtt jelentette be, kábítószer-problémái miatt megszakítja a közös munkát az újpesti rapperrel.

„Sajnos, idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől, mindenért! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok” – írta bejegyzésében, hozzátéve azt is, hogy lemondja az összes januári koncertjét. A Blikk által megkérdezett szakember szerint, ha valóban komoly az elhatározása, kevés lesz csak a januári időpontokat lemondania, az embert próbáló rehabilitáció, a menekülés a drog poklából ugyanis legalább egy vagy másfél évig tarthat.

– Első lépésként le kell szedni a szerről. Amennyiben az elmúlt egy-két napban, illetve rendszeresen fogyasztott drogot, akkor gyógyszeres kezelést kap majd. A megvonás miatt ez nehéz időszak lesz, csak néhány nap után kezdődhet meg a rehabilitálás csoportos foglalkozásban, ami akár egy-másfél évig elhúzódik – magyarázta lapunknak dr. Funk Sándor addiktológus. – A beteget meg kell szabadítani attól az életstílustól, amiben a kábítószernek komoly szerepe volt, és más szórakozási lehetőségeket kell felfedeznie magának: olyat, mint az olvasás, a zenehallgatás, a filmnézés.

– Drukkolok neki, sok sikert kívánok, remélem, ezúttal sikerülni fog – nyilatkozta a Blikknek Majka barátja vallomása után, később pedig a Facebookon is üzent Curtisnek: „Én is szeretlek, Testvérem! Sok sikert!”

Majka még augusztusban rúgta ki Curtist annak drogproblémái miatt, s most bízik benne, hogy kigyógyul a betegségéből /Fotó: Varga Imre

Kollégájuk, Király Viktor (34) is drukkol a rappernek, akivel együtt szép sikereket értek el, legutóbb a Füttyös című nótával.

– Hatalmas lépést tett a gyógyulás felé, büszke vagyok rá, sok erőt kívánok neki – nyilatkozta lapunknak az énekes.

Sok sztár szorít neki

Saját nehézségeire utalva üzent a zenésznek Till Attila (47), a TV2 műsorvezetője.

„Hajrá, Curtis! Kell egy mélypont, ahonnan elrugaszkodsz az új élet felé, ha ez a pont neked most jött el, tök jó, ha esetleg később, az se baj, a lényeg, hogy neked kell átélned, mi van veled, és ha már eléggé megutáltad a mostani éned, akkor elképesztő erőt fogsz kapni az újjászületéshez. (Tudod, tapasztalatból mondom.) Csók!” – fogalmazott őszintén a Facebook-oldalán a műsorvezető, aki mellett nagyon sokan szólaltak fel: így Ördög Nóra (37), Tatár Csilla (35), Tóth Vera (33).

Forrás. Blikk

Hasonló hírek

Leleplező fotók! Így néz ki igazából Kim Kardashian feneke

Edit

Orvosa szerint Hillary Clinton meggyógyult

info

Élet-halál között: csontsovánnyá fogytak a testvérek, miután a modellügynökség arra kérte őket – sokkoló fotók

Mazsi