Image default
Külföld

Menekül a migránsgyilkos, Magyarországra is jöhet

Egy 33 éves afgán férfi késsel megszúrt egy gondozót hétfőn délután a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvette, majd elmenekült

– közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

A gondozót életveszélyes sérülésekkel helikopterrel szállították a linzi kórházba. A gyanúsított az első késelést követően kerékpáron menekült el a helyszínről. A menekültszállástól nem messze leszúrt egy 63 éves férfit, aki egy parkoló autóban ült. Az elkövető az autót ellopta, és azzal menekült tovább.

Az első információk szerint az elkövető nem a menekültszálláson élt, ahol a gondozót megkéselte. Tettének indítéka egyelőre ismeretlen.

A rendőrség nagy erőkkel, helikopterrel is keresi Ausztria és Csehország határán. A rendőrség szerint a hajtóvadászat este még nem ért véget.

A rendőrség időközben lakossági felhívást tett közzé a férfi kézre kerítése érdekében. A gyanúsított egy Citroën gyártmányú gépkocsival hajtott el.

A gyanúsított akár Magyarországra, akár Csehországba is menekülhet.

A címlapfotó illusztráció.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gyilkolt a zord időjárás Franciaországban – volt aki az utcán fulladt meg

Edit

Putyin megfogadta a kémelhárítás tanácsát

Edit

Azzal búcsúzunk mára, hogy Ti is, biztosan szívesen elköltöznétek egy ilyen helyre lakni.. Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza