Bulvár

Menedzsere semmizte ki Király Lindát: neki köszönheti, hogy nem lett világsztár

Menedzsere semmizte ki Király Lindát: neki köszönheti, hogy nem lett világsztár

A világsiker küszöbén állt az énekesnő, az ügynöke viszont átvágta, így elesett attól, hogy világsztár legyen.

Király Linda a mai napig nem tudja feldolgozni a szörnyű eseményeket. Ha nem azt a pénzsóvár, jónevű ügyvédet fogadja fel, aki később átvágta, valószínűleg már egy lapon emlegetnék a nevét Amy Winehouse-szal.

Lindára felfigyelt a Universal kiadó, maghallgatták, majd egy öt lemezre szóló exkluzív szerződést azonnal fel is ajánlottak a gyönyörű hangú énekesnőnek. Linda belekerült a popipar sűrűjébe, turnézott Amerika-szerte, keményen dolgozott a siker reményében. Ám míg Linda dolgozott és karrierjére koncentrált, menedzsere elherdálta a Universal Lindába invesztált millióit, saját jólétére költötte a sok pénzt. Amikor Linda rájött erre, már késő volt, a stúdiónál számon is kérték őt.

– Lassan leesett a tantusz, hogy a menedzsmentem valamit kavarhatott. Kiderült, hogy iszonyúan átvágtak. Elsikkasztották a Universal egész előlegét, a dalok promóciójára már egy fillér sem maradt – mesélte Linda A Király család című riportkönyvben.

Az énekesnő tehát rájött, hogy a pénzt, amit promócióra kellett volna fordítani, az ügynöke elsikkasztotta. Ezek után Linda csak nagyon nehezen tudott megszabadulni a menedzserétől, akivel 15 évre írtak alá egy szerződést. Lindát a menedzsmentje nem engedte átigazolni másik kiadóhoz sem, így az énekesnő inkább maga mögött hagyta New Yorkot.

(Ripost)

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Nem várt szerepben tér vissza a TV2-re Friderikusz Sándor

Mazsi

Veszélybe került Angelina Jolie és Brad Pitt háza

info

A rajongók már csak pár hónapig láthatják a színpadon Britneyt

Edit