Hirmagazin.eu
Bulvár

Mémkirályok: észbontó bakival váltak egy csapásra sztárrá a magyar származású ikrek, most az egész világ rajtuk röhög – videó

Hihetetlen népszerűségre tettek szert egy mindössze hat másodperces videóval az interneten a kanadai magyar ikrek, Vörös Patrik és Krisztián, akik életük első magyar interjúját adták.

Valóságos internetes sztárokká váltak néhány hét alatt a Vörös ikrek, akik egy vicces TikTok-videóval felrobbantották a közösségi oldalakat!

A két fiú pár kvízkérdésre próbált meg válaszolni, ezek közül egy sem sikerült, a felvétel csúcsát pedig az jelentette, amikor a Mona Lisa festőjét nemcsak nem ismerték, de helytelenül is ejtették ki.

Ez a szándékosan elrontott videó persze, megannyi mém forrása lett, sőt, még James Corden esti műsorában is bejátszották a mindössze hat másodperces jelenetet, amelynek mostanra többmilliós megtekintése lett az eredeti platformon. A hihetetlenül népszerűvé váló „alkotás” mögött két, Vancouverben élő, ám magyar származású fiatalember áll, Patrik és Krisztián.

A Fókusz most életük első magyar nyelvű interjúját készítette el a pankrátorként tevékenykedő srácokkal, akik többször voltak már Magyarországon is. Meséltek Egerben élő nagymamájukról, kedvenc itteni ételeikről, illetve arról, hogyan fogadták a hirtelen sikert.

„Mindenki a pandémia miatt szomorú egy kicsit, de örülünk, hogy ez a videó csinált egy kis nevetést az embereknek”

 mondták nagy egyetértésben.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Majka csípőből tüzelt vissza Fenyő Ivánnak

Edit

Keményen rászállt a NAV Palik Lászlóék cégeire!

Mazsi

Tom Hanks nem érti a fiát, de mellette áll: ez a jó apa dolga

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------