Image default
Bulvár

Mélypontra jutott Lagzi Lajcsi házassága!

A mu­la­tós ze­nész nehéz idő­sza­kon megy ke­resz­tül. Be­is­merte, nem alap­ta­lan a pletyka: va­ló­ban van­nak gon­dok a há­zas­sá­gá­val!

Rendkívül kevés időt tud családjával tölteni Lagzi Lajcsi, akinek tele van a naptárja fellépésekkel. Az utóbbi időszakban felröppent a hír: nagy gondok vannak a házasságával. A mulatós zenész a hot! magazinnak vallott jelenlegi életéről.

“Nem vállalhatok el mindent, de az élet olyan új szerepeket, lehetőségeket sodor elém, amelyeket mellett nem tudok és nem is akarok elmenni. Aki ismer, az tudja, hogy nem bírom a tétlenséget. Ezzel a családom is tisztában van” – kezdte a lapnak Lajcsi.

Mélypontra jutott Lagzi Lajcsi házassága!

“Keveset vagyok otthon, de ez nem von le semmi az együtt töltött idő értékéből. A gyermekeimmel kifejezetten jó a kapcsolatom. Tudják, hogy mindig számíthatnak rám. Akár az éjszaka közepén is rám csöröghetnek bármiért” – folyatta a zenész, aki reagált a házasságával kapcsolatos pletykára is.

“Sosem állítottam, hogy könnyű velem, és nem tartom magam egyszerű pasinak. Aztán az sem titok, hogy sohasem ültem a feleségem szoknyája mellett, és igen, van, amikor nem alszom otthon, mert a fellépés után fáradtan értelmetlen lenne hazamenni. A mi kapcsolatunk ilyen tekintetben fura, de az életvitelemnek megfelelő. Aki azt mondja, hogy a hosszú éveken át tartó házasságában nincsenek vitái a házastársával, az hazudik. Nekünk bizony az elmúlt tizennyolc év alatt kemény konfliktusaink voltak, de ha nem így lenne, akkor rég ráuntam volna a kapcsolatunkra. (…)

Ha rajtam múlik, akkor mi sosem válunk el, de bizonyos szempontból lelkileg magányos vagyok

– árulta el Lajcsi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

“Ne menjünk le kutyába!” – Kovács Áron kiosztotta Shane Tusupot

Géza

Alicia Keys harmincon túl is bombázó

info

Szomorú: Orvosa eltiltotta lányától Zalatnay Cinit!

Mazsi