Hirmagazin.eu
Főoldal » Mélypontra jutott Lagzi Lajcsi házassága!
Bulvár

Mélypontra jutott Lagzi Lajcsi házassága!

A mu­la­tós ze­nész nehéz idő­sza­kon megy ke­resz­tül. Be­is­merte, nem alap­ta­lan a pletyka: va­ló­ban van­nak gon­dok a há­zas­sá­gá­val!

Rendkívül kevés időt tud családjával tölteni Lagzi Lajcsi, akinek tele van a naptárja fellépésekkel. Az utóbbi időszakban felröppent a hír: nagy gondok vannak a házasságával. A mulatós zenész a hot! magazinnak vallott jelenlegi életéről.

“Nem vállalhatok el mindent, de az élet olyan új szerepeket, lehetőségeket sodor elém, amelyeket mellett nem tudok és nem is akarok elmenni. Aki ismer, az tudja, hogy nem bírom a tétlenséget. Ezzel a családom is tisztában van” – kezdte a lapnak Lajcsi.

Mélypontra jutott Lagzi Lajcsi házassága!

“Keveset vagyok otthon, de ez nem von le semmi az együtt töltött idő értékéből. A gyermekeimmel kifejezetten jó a kapcsolatom. Tudják, hogy mindig számíthatnak rám. Akár az éjszaka közepén is rám csöröghetnek bármiért” – folyatta a zenész, aki reagált a házasságával kapcsolatos pletykára is.

“Sosem állítottam, hogy könnyű velem, és nem tartom magam egyszerű pasinak. Aztán az sem titok, hogy sohasem ültem a feleségem szoknyája mellett, és igen, van, amikor nem alszom otthon, mert a fellépés után fáradtan értelmetlen lenne hazamenni. A mi kapcsolatunk ilyen tekintetben fura, de az életvitelemnek megfelelő. Aki azt mondja, hogy a hosszú éveken át tartó házasságában nincsenek vitái a házastársával, az hazudik. Nekünk bizony az elmúlt tizennyolc év alatt kemény konfliktusaink voltak, de ha nem így lenne, akkor rég ráuntam volna a kapcsolatunkra. (…)

Ha rajtam múlik, akkor mi sosem válunk el, de bizonyos szempontból lelkileg magányos vagyok

– árulta el Lajcsi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ashton Kutcher sosem titkolta érzéseit nevelt lányával kapcsolatban

info

A szőke bombázó tudta, hogy veszi a kamera, mégis ledobta bikini felsőjét

Edit

Öt évet kapott a filmszínész – emberölés miatt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------