Főoldal > Hírek > Szabadidő > Állatvilág > Mellső lábak nélkül úgy mozog, mint egy kenguru! Az imádnivaló cica az egész internetet megtanította, hogy legyünk optimisták! – VIDEÓ
Mellső lábak nélkül úgy mozog, mint egy kenguru! Az imádnivaló cica az egész internetet megtanította, hogy legyünk optimisták!

Mellső lábak nélkül úgy mozog, mint egy kenguru! Az imádnivaló cica az egész internetet megtanította, hogy legyünk optimisták! – VIDEÓ

Hirdetés

Az ember hajlamos még a sikerek között is belefáradni az élet nehézségeibe, és sokszor elcsüggedünk, ha valami nem úgy alakul ahogyan szeretnénk. Ilyen helyzetben azonnal feladnánk a küzdelmet. De nézzétek, itt van ez a macska, aki példát mutat nekünk!

Moggy egy éves volt, amikor áramütés érte, és ennek eredményeként elvesztette mellső lábát és a farkát. Moggy azonban nem adta fel és tovább élvezi és örülni tud az életnek. Természetesen így sokkal nehezebb mozogni, de nem lehetetlen!

A macska megtanult járni a hátsó lábain és úgy mozog mint egy kenguru. Szinte bármire képes, mint a közönséges macskák: sétál, szalad, le és fel tud menni a lépcsőn és játszani is szeret. Amikor nehéz helyzetbe kerülsz, jusson eszedbe ez a csodálatos kiscica!

Ha tetszett ennek a macskának az optimizmusa, akkor mutasd meg barátaidnak is a Facebook-on!

Forrás: buzzblog.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
loading...
tűzvédelem