Hirmagazin.eu
Főoldal » Megviseli a koronavírus Lagzi Lajcsit: nagyon félti tüdőbeteg feleségét, otthonról is elköltözött..
Bulvár

Megviseli a koronavírus Lagzi Lajcsit: nagyon félti tüdőbeteg feleségét, otthonról is elköltözött..

Budapest — Koronavírusos Galambos Lajcsi (59)! A zenész legalábbis erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon, ahol több éve húzódó ügyét tárgyalják 30 milliós közüzemi csalás és vesztegetés vádja miatt.

Galambos Lajcsi tegnap reggel nem jelent meg bírósági tárgyalásán, akkor derült ki, hogy pozitív a vírustesztje/ Fotó: Pozsonyi Zita

Galambos Lajcsi tegnap reggel nem jelent meg bírósági tárgyalásán, akkor derült ki, hogy pozitív a vírustesztje/ Fotó: Pozsonyi Zita

A mulatószenész korábban elmondta, nagyon tart a fertőzéstől, ezért meglehetősen bosszús lett tavaly ősszel, amikor kiderült, perében az egyik vádlott édesapja koronavírusos volt, így megnyílt az esélye a betegség terjedésének – hiszen Lajcsinak és gyengélkedő feleségének, Boglárkának is részt kellett vennie a tárgyaláson. Akkor megúszta a betegséget Lajcsi, ám most lerobbant, a gyorstesztje pedig pozitív lett.

– Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket. Először hőemelkedésem volt, majd lázam, zsibbadtak a végtagjaim, ezek utaltak a betegségre. Gyorstesztet végeztettem, amelynek vasárnap érkezett meg az eredménye: pozitív lett. Azóta már végeztek rajtam egy PCR-tesztet is, annak az eredményét még várjuk – mesélte a Blikknek Lajcsi, aki már évek óta küzd a bíróságon, ám igazának bizonyításában több alkalommal hátráltatta már betegség vagy rosszullét.

A lelkiállapotán nem javít, hogy az egészsége mellett a családjáért is aggódik.

– Megviseli ügyfelemet a betegség, s nem könnyíti meg a helyzetét, hogy a feleségéért, Boglárkáért is aggódhat – mondta lapunknak Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián. – Őt is félti, hiszen különösen veszélyeztetett, tüdőbeteg, ha elkapná a vírust, az életveszélyes lenne.

A zenész ezért a biztonság kedvéért elhagyta a mocsai birtokot, legalább addig, amíg a PCR-teszt eredményét meg nem kapja.

– A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket – fogalmazott Lajcsi, aki nem először áldhatja, hogy elég nagy a családi otthon: tavaly szeptemberben a fia, István (19) fertőződött meg, de őt is sikerült elkülöníteni.

– Elég nagy a házunk, Istvánkának külön lakrésze van, saját bejárattal. A rendőrök arra ragasztották a hatósági figyelmeztetést és többször ellenőrizték – nyilatkozta akkor lapunknak Lajcsi.

Mindig történt vele valami

Nem először akadályozza Lajcsit egészségi probléma a pere során. 2019 tavaszán a zenész attól lett rosszul a tárgyalóteremben, amikor a bíró felsorolta a felesége elleni vádakat, majd májusban már a tárgyalóteremig sem jutott el, a mosdóban esett össze. Infarktus gyanújával szállította kórházba a mentő. Szeptemberben úgy tűnt, véget érhet a kálváriája, megegyezhet a hatósággal, ám a megállapodás nem jött létre. Ehelyett kiderült, hogy a tárgyalás résztvevői közé is begyűrűzött a koronavírus, ami szintén alaposan felbőszítette Galambos Lajost.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az ország legszebb nőit vitte ágyba Stohl András, de nem élvezte

Mazsi

Elszabadultak az indulatok, Berki ismét beszólt Hódi Pamelának

Mazsi

Elképesztő élet: Ide költözött a 75 éves Fodor Zsóka!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!