Hirmagazin.eu
Főoldal » Megverte és szabadságában is korlátozta feleségét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megverte és szabadságában is korlátozta feleségét

A Dunaföldvári Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben folytattak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy helyi nő tett feljelentést férje ellen, aki 2019. január 02-én a délutáni órákban előzetes szóváltást követően fellökte, majd bántalmazta. Ezt követően elvette felesége mobiltelefonját, melyet összetört, illetve nem engedte meg az asszonynak, hogy a lakóházat elhagyja. A sértett csak gyermeke megérkezését követően tudott elmenekülni. A nő a bántalmazás következtében könnyebben megsérült. A dunaföldvári rendőrök eljárást indítottak könnyű testi sértés vétség és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A rendőröknek azt mondta, hogy feldühítette az, hogy nincs otthon étel.

A Dunaföldvári Rendőrőrsön a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felgyújtotta magát egy férfi a polgármesteri hivatal előtt

Edit

Hatalmas robbanás történt Budapesten pénteken – sérültek is vannak

Géza

Index: két tűzoltó megégett, mert nem volt megfelelő a ruhájuk

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------