Hirmagazin.eu
Főoldal » Megváltozott az elhunyt Bálint gazda Facebook-oldala – Nevet is váltott, így hívják most
Életmód hírek

Megváltozott az elhunyt Bálint gazda Facebook-oldala – Nevet is váltott, így hívják most

Gyászba borult az ország, miután elhunyt Bálint György, az ország kertésze, prima primissima díjas kertészmérnök. A gyászos hír legelőször Bálint gazda Facebook-oldalán jelentették meg.

Bálint gazda vasárnap távozott közülünk.

Az oldalon, mint ahogy Bálint gazda weboldalán is, kertészeti tanácsokat lehetett találni, a Facebook-oldalnak jelentős számú, csaknem félmillió követője van.

Nem véletlenül, hiszen az oldalon a kertészek, hobbikertészek, a kertes házban lakók és a kertjüket szeretők folyamatosan kaptak praktikus kertészeti tanácsokat, hasznos segítséget ahhoz, hogy a növények mindig szépek, jó állapotúak legyenek, szép virágokat, vagy termést hozzanak. Egyértelmű, hogy Bálint gazda neve a leghitelesebb, ha kertészkedésről van szó.

Bálint gazda Siófokon lett rosszul

A Bálint gazda Facebook-oldal a Bálint György halála után is továbbviszi a nagyszerű szakember által képviselt hagyományokat. Az oldalon azt írták:

“100 évre elegendő emberi kedvességet, tudást és a természet szeretetét hagyta ránk. Mi tanultunk tőle és most feladatunk, hogy megőrizzük, továbbadjuk, amit kaptunk. Ő is így akarná.”

Vagyis az oldal követői továbbra is felekereshetik Bálint gazda oldalát a közösségi portálon, ha valamilyen kertészeti téma után keresgélnek. Az oldal nevét azonban a héten megváltoztatták, a neve ezentúl:

Bálint gazda kertje

Hasonló hírek

Tapéta a fürdőbe: gyönyörű, és sokkal olcsóbb, mint a csempe

Géza

A véltnél több halálesettel és betegséggel függhet össze a dohányzás

info

Döbbenetes kísérlet: a tenger fenekén is megterem a saláta és az eper (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------