Főoldal » Megújult a rendőrség épülete Békéscsabán (A cikk videót tartalmaz)
Belföldi hírek

Megújult a rendőrség épülete Békéscsabán (A cikk videót tartalmaz)

A KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” elnevezésű projekt keretén belül megtörtént a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületének külső hőszigetelése és a nyílászárók cseréje. (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

A magyar állam és az Európai Unió által biztosított támogatásból megújult a rendőrség épülete Békéscsabán.

A Bartók Béla úton álló, 1973-ban épült székházban működik a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” elnevezésű projekt keretén belül bruttó 400 millió forintból történt meg a homlokzati nyílászárók cseréje, valamint a homlokzati falazat, illetve a lapos tető hőszigetelése, a homlokzati kiegészítő elemek, szerelvények elhelyezése, és a villámvédelmi rendszer felújítása.

A munkálatok 2018 januárjában kezdődtek. A Nemzeti Fejlesztési Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorcium Békés MRFK KEHOP-5.2.2/16-2016-00072. azonosító számmal nyilvántartott pályázatában a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság irodaépülete volt érintett. Az irodaépülethez tartozó tornaterem, műhely és kazánház felújításához az Országos Rendőr-főkapitányság nyújtott bruttó 40 millió Ft költségvetési póttámogatást.

A beruházást 2018. október 2-án adta át Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya.

Az ünnepségen elhangzott, hogy az épület a felújításnak, korszerűsítésnek köszönhetően a jövőben gazdaságosabban üzemeltethető.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Nem tud Tarsoly-listáról a volt Quaestor-vezér ügyvédje

info

Orbán Viktor Miniszterelnökünk fuvarozta a Norris házaspárt (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

A műsor után kapták vissza pénzüket a becsapott nyugdíjasok

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------