Image default
Programinfó

Megújuló programok, látványosabb tűzijáték és fokozott biztonság augusztus 20-án

Látványosabb tűzijátékkal, színes programokkal és a biztonsági szempontok kiemelt kezelésével készül a kormány augusztus 20. megünneplésére.

A magyar államiság megőrzésének fontosságáról és az ünnepi programsorozat részleteiről volt szó azon a sajtótájékoztatón, amelyet Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára és Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója tartott az Országház Vadásztermében 2017. augusztus 10-én.

„A magyar államiság több mint ezeregyszáz éves történetének ünnepe minden időben fontos, de ezekben az években talán fontosabb, mint valaha. Európa és az európai nemzetállamok jövője minden, a kontinensen élőt foglalkoztató kérdés” – emelte ki beszédében Kara Ákos. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára hangsúlyozta: „Az, hogy viharos történelmünk dacára is megmaradt Magyarország, nagyban őseink bátorságán és elszántságán múlott. Ahhoz, hogy Magyarország 2017 után is fennmaradjon és tovább erősödjön, az elsősorban rajtunk múlik.”

„A szervezők idén minden eddiginél színesebb és gazdagabb programokat biztosítanak a nagyközönség számára, és kiemelt figyelmet fordítanak az emberek biztonságára a rendezvény teljes időtartalma alatt” – mondta el az ünnep menetrendjének ismertetése kapcsán Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Forrás, kép és videó: kormany.hu, Pestpilis

 

Hasonló hírek

Éjszakai pincetúra a Somlón

info

Nemsokára indul a 3. Roma Hősök nemzetközi színházi fesztivál

Géza

Mi pörög a hazai nyári fesztiválokon?

Edit