Hirmagazin.eu
Bulvár

Megtudtuk, mit gondol Palik László Marsi Anikó új szerelméről: ez az igazság

Marsi Anikó egyre több időt tölt új párjával, Gáborral, s a gyermekei is annyira megkedvelték a férfit, hogy szinte minden programot négyesben töltenek. Nem csoda hát, hogy Anikó minél hamarabb be akarta mutatni új párját gyermekei édesapjának, Palik Lászlónak is.

Marsi Anikó egyre boldogabb új párjával Gáborral, akivel nem olyan régen egy születésnapi buliban is megjelent, sőt, a barátainak is bemutatta a férfit. Szulák Andrea gyermekének édesapja, akinek Agócs Judit színésznőtől is van egy gyermeke, már-már családtagnak számít Marsiéknál. A műsorvezető gyermekei is egyre több időt töltenek édesanyjuk új párjával, sőt, nem olyan régen még Horvátországban is együtt nyaraltak négyesben, ahová a család kutyáját, Ropit is magukkal vitték.

Marsi Anikó és Gábor szülinapi buliba mentek együtt / Fotó: Blikk Marsi Anikó és Gábor szülinapi buliba mentek együtt / Fotó: Blikk

Bombaként robbant a hír még június elején, amikor a Blikk megtudta, hogy a Dominikáról visszatérő Palik László nem költözött vissza a családi otthonba. Az Exatlon műsorvezetője – bár maradva gyermekei közelében – 16 évnyi házasság után úgy döntött, nem haza, hanem egy budai társasházban bérelt lakásba költözik.

Azóta már az sem titok, hogy a tévés műsorvezetők úgy döntöttek, külön utakon folytatják, sőt, azóta mindketten rátaláltak a boldogságra egy másik ember oldalán.

Bár az 59 éves Palik Lászlóról továbbra sem tudni biztosan, valóban gyengéd érzelmek fűzik-e az egykori Exatlon-játékoshoz Cservenák Alexandrához, vagy talán egy másik hölgy mellett horgonyzott le, mindenesetre tudvalevő, hogy már ő is más mellett keresi a boldogságot.

Nem csoda hát, hogy Marsi Anikó úgy döntött, minél előbb bemutatja egymásnak a két férfit, hiszen nincsen már mit titkolnia gyermekei édesapja előtt.

Lapunk informátora úgy tudja, Gábort egy családi nyaralás alkalmával mutatta be Anikó Paliknak, aki szimpatikusnak találta a férfit, sőt, még hosszasan beszélgetett is vele. Mivel közös gyermekeik is egyre több időt töltenek a Tények műsorvezetőjének új párjával, ezért elkerülhetetlen volt a találkozás, hiszen Vince és Vilmos is egyre többet meséltek az édesapjuknak az új férfiról.

„Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég”

– mondta a barát, majd elmesélte azt is, hogy Palik László már találkozott Anikó új választottjával az őssejtszállítással foglalkozó Gáborral, sőt, nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Eltemették Gesztesi Károlyt

Mazsi

Rihanna gyöngyös szandált és melltartót vett magára a partira

info

Botrány: Élő adásban ugrottak egymásnak a TV2 sztárjai – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------