Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtudta, hogy rákos, világkörüli útra indult
Életmód hírek

Megtudta, hogy rákos, világkörüli útra indult

Megtudta, hogy rákos, világkörüli útra indult

A 37 éves Jo Suttont 2015 szeptemberében diagnosztizálták mellrákkal. Amikor megtudta, hogy a legjobb esetben is csak néhány éve van hátra, elhatározta,

hogy világkörüli útra indul, és ha teheti, mind a 196 országot meglátogatja.

Jo korábban már írt magának egy jóval szerényebb bakancslistát. Amikor az édesanyja 58 éves korában meghalt mellrákban, elhatározta, hogy legalább 40 országot meg fog látogatni, mielőtt betölti a 40-et. Amikor azonban őt is ugyanazzal a betegséggel diagnosztizálták, elhatározta, hogy teljesen átadja magát az utazásnak.

“Borzalmasan lesújtott, amikor közölték velem a hírt. Egy kisebb csomóval fordultam orvoshoz, néhány vizsgálat után azonban közölték velem, hogy négyes stádiumú csontáttétes mellrákom van, és meg fogok halni. Teljesen sokkoltak a hírek. Azt mondták, 50-50 százalék az esélye, hogy 5 év múlva még itt leszek” – nyilatkozta a lány.

Jo így hát nekilátott az eposzi bakancslistának. Azóta az Instagramon osztja meg az utazásain készített fotókat, és már csaknem 3500 követője van. Eddig 42 országba sikerült eljutnia, de továbbra sem adja fel a tervét. Időközben a kezét is megkérték, így most az április 29-re kitűzött esküvő köti le az energiáját, de amint túlesnek a ceremónián, indulnak is a Maldív-szigetekre, majd Srí Lankára.

Jo 11 kemoterápiás cikluson esett át, és kissé össze is zsugorodott a daganat, de az orvosok szerint csak idő kérdése, hogy mikor tér vissza.

Ha nagyon szerencsés vagyok, van 10 évem. Ha kevésbé, akkor csak néhány hónapom. Csak remélni tudom, hogy az esküvőmön még el tudok sétálni az oltárig, és hogy folytathatjuk a barátommal az utazgatást– mondta a lány, aki több gyűjtést is szervezett a mellrák elleni küzdelemért.

Ti mit szóltok a képeihez?

Marokkó

Marokkó

Kenya

Málta

Málta

Franciaország

Kuba

Kuba

Izland

Izland

Izland

 

Hasonló hírek

Névnapok augusztus 26-án!

info

Több mint ötvenezer látogató a hétvégi FeHoVá-n

info

Új védjegy garantálja a magyar hal minőségét

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------