Image default
Bulvár

Megtörtént: Szabó Zsófi gyermeket vár

Szabó Zsófi szinte biztos volt benne, hogy betegsége miatt természetes úton nem eshet teherbe. Egy rutinvizsgálat során derült ki, tévedett.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt, szinte a megismerkedésük első percétől tervezték a családbővítést, de a pici sehogy sem akart megfoganni. A színésznő időközben megtudta, hogy inzulinrezisztenciában és endometriózisban szenved, így szinte biztos volt benne, hogy természetes úton nem is eshet teherbe. Férjével már eltervezték, hogy nyár végén belevágnak a lombikprogramba, aztán egy vizsgálaton megtörtént a csoda.Zsófi a Story magazinnak mesélt boldogságáról.

Megtörtént: Szabó Zsófi gyermeket vár
Első gyermeküket várják

“Egy rutinvizsgálatra mentem a nőgyógyászomhoz, hogy megnézze, hogyan változtak a ciszták a testemben, és akkor közölte: ő bizony már lát egy babát. Zsolti éppen Nyíregyházán volt. Nem tudtam, mit csináljak. Vegyek egy kis cipőt, amit pár nap múlva odaadok neki, vagy csináljak valami egyéb kis ajándékot? De egyszerűen nem tudtam magamban tartani a hírt. Felhívtam és megkérdeztem, egyedül van-e. Mondta, hogy nem, én pedig kértem, hogy később hívjon vissza. Persze aggódni kezdett, hogy mi lehetett a vizsgálaton, de megnyugtattam, hogy nincsen semmi gond.

Amikor már egyedül volt, visszahívott, és akkor mondtam el végre: Apa leszel!”

– mesélte a magazinnak boldogan Szabó Zsófi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hatalmas fordulat a ValóVilágban: szinte rettegnek VV Zsuzsutól a többiek

Géza

Párizsban mászott a Francia Pókember

info

Ezért távozik a képernyőről a TV2 sztárja!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------