Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtörtént: Pártos Csilla fia megkereste nagymamáját, Pécsi Ildikót. Ezt a választ kapta
Bulvár

Megtörtént: Pártos Csilla fia megkereste nagymamáját, Pécsi Ildikót. Ezt a választ kapta

Hiába kereste meg a nagymamát, már késő.

Pártos Csilla fia számolhatja a napokat, hogy mikor érkezik hozzá a karhatalom, ha a megadott határidőig saját maga nem költözik ki a budai ingatlanból, és nem adja át a kulcsokat nagymamájának.

Május elején, minden bizonnyal karhatalmi segítséggel megy a végrehajtó ahhoz a házhoz, amelyben Pártos Csilla húsz évig lakott, de válás után arra kérte volt anyósa, Pécsi Ildikó, hogy költözzön ki, hiszen az ő nevén van az ingatlan és a bíróság is erre kötelezte őt jogerősen, végrehajthatóan már tavaly februárban. Ugyan a most jógaoktatóként dolgozó színésznő már kiköltözött, de fia, a 21 éves Csaba (a művésznő unokája) ennek nem tett eleget.

Mindvégig biztosak voltunk abban, hogy alaptalanul indította a pert, és azt el is veszítette volna miként ezt már korábban is nyilatkoztam. A rokontartási igény amúgy teljesen megalapozatlan volt, Pécsi Ildikót ez idő szerint nem terhelte semmiféle fizetési kötelezettség.

Az unoka szeretné megúszni

Pártosnak az a lépése, hogy a legutóbbi tárgyaláson elállt a rokontartási pertől a Kossuth-díjas színésznőt és ügyvédjét sem hatotta meg.

– Mindvégig biztosak voltunk abban, hogy alaptalanul indította a pert, és azt el is veszítette volna miként ezt már korábban is nyilatkoztam. A rokontartási igény amúgy teljesen megalapozatlan volt, Pécsi Ildikót ez idő szerint nem terhelte semmiféle fizetési kötelezettség. Május elején a kilakoltatási moratóriumot követően a végrehajtó karhatalmi segítséggel kiürítteti a lakást, amely az unokára is vonatkozik.

Azt is megkérdeztük az ügyvédtől, tudnak-e arról, hogy Pártos állítólag békülni szeretne.

– Ügyfelem soha nem zárkózott el semmilyen megkereséstől, megállapodástól, és főleg az unokájával szemben sem ő kezdeményezte a konfliktust. Nem akar semmi rosszat, de a mai napig érdemi ajánlat nem érkezett tőlük. Az unoka egyébként most már felvette a kapcsolatot a nagymamával és velem is tárgyalt, tehát, valószínűleg szeretné megúszni a kényszer kilakoltatást. A fiatalembernek is azt mondtam, tegyenek érdemi ajánlatot, de ez a mai napig nem érkezett meg. Szívesen elolvastuk volna, megvizsgáltuk volna és akár le is állítottuk volna a kilakoltatást, de nem kaptunk semmiféle ajánlatot, így nincs mire reagálnunk. Mi nyitva vagyunk, csak nem jöttek be az ajtón. – zárta némi iróniával szavait az az ügyvéd.

További részleteket tudhatunk meg a Kiskegyedből.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: BLIKK

Hasonló hírek

Saját dalaival hozzák zavarba az Oscar-jelölt színésznőt

Géza

Divatot csinált a 9 áves kislány! Már százezrek követik oldalait, amit, természetesen a szülei kezelnek!

Géza

Megható felhívással keresi a kislány az elveszett cicáját!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!