Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtörte a csendet: meglepő őszinteséggel vallott a válásáról Pély Barna
Bulvár

Megtörte a csendet: meglepő őszinteséggel vallott a válásáról Pély Barna

Budapest – Fél év után először adott interjút a Blikknek Pély Barna (43). A zenész májusban jelentette be: 15 év után szétmentek Galambos Dorinával (35). Azóta szinte alig szólalt meg, most mégis megtörte a csendet.

Szinte egész decemberben megállás nélkül dolgozott, koncertezett. Volt ideje pihenni, hangolódni az ünnepekre?

Pély Barna: Még mindig dolgozom, és barátaim is így vannak ezzel. Ilyen a zenész élet. Épp kiadtam egy karácsonyi dalt „Varázslat” címmel, mindemellett készülök az új nagy lemezem megjelenésére, ami január közepétől lesz kint a kedvenc töltőállomásaim polcain. Az utolsó simításoknál vagyok az albumnál, ami a „Blue Heart” címet kapta, és nagyon bízom benne, hogy tetszeni fog a közönségnek. Nekem mindig a közönség volt a mérce.

Hogyan, hol ünnepli a szentestét?

Pély: Családi körben ünnepelek a szüleimmel, és nagyon várom már. Édesanyámtól és édesapámtól kaptam a legtöbbet az életemben, és ha tudnák az olvasók, hogy főz anyukám, akkor nem hagynák ki velünk a Szentestét.

Blikk: A közösségi oldala szerint egy koncertje lesz a két ünnep között, az év utolsó napján. A köztes időt pihenéssel, feltöltődéssel tölti?

Pély: Az elmúlt két-három évben eljutottam nagyon sok olyan helyre a világon, ahova vágytam, és a saját dalaimat játszhattam. Eljutott a zeném olyan helyekre, ahova még soha. Például Indonéziába, Luxemburgba, Olaszországba, Norvégiába, Kazahsztánba, Üzbegisztánba. Olyan helyekre is ahol a külhonba szakadt magyarság mindig nagyon várja, hogy velük legyek. Sok dolgom volt az elmúlt évben. Ez az egy hét pihenés belefér.

A válasa óta nem nyilatkozott a magánéletéről. Hogy telt az azóta eltelt fél év?

Pély: Igazából a válásom előtt sem nyilatkoztam a magánéletemről. Szerintem mindenkinek fontos, hogy bizonyos részeket az életében egyedül éljen meg. Ez nem feltételenül azt jelenti, hogy egyfolytában magányos vagy, hanem azt, hogy magadba kell nézned, hogy jó döntéseket hozz. Nem jó, ha mindig befolyásol valami, vagy valaki. Ez a félév az én félévem volt, és nagyon élveztem, hogy mindent egyedül dönthetek el és nem szól bele senki. Persze voltak segítőim. Tanácsadók azért kellenek.

Korábbi sajtóhírek szerint regisztrált egy társkereső oldalon, esetleg azóta rátalált önre a szerelem?

Pély: Igazából ezt poénból csináltam a haverjaimmal. Be akartuk tesztelni, hogy megjelenik-e valamelyik újságban. Megjelent. Mi nyertünk!

Egyáltalán lezárta a múltat, készen áll egy új kapcsolatra?

Pély: Szerintem nagyképű lenne azt kijelenteni, hogy az ember mikor áll készen egy új kapcsolatra, mert általában ezek azok a nagy pillanatok, amikor kiderül, hogy egyáltalán nem. Így 43 évesen az eddigi tapasztalatom az, hogy a legfontosabb dolog, hogy a saját értékeidet, és értékrendedet szem előtt tartva próbálj megismerni minél több embert, aki veled hasonlóan gondolkozik. Így olyan közösséget választhatsz magad köré, ami illik hozzád. Persze nagyon fontos, hogy hol nőttél fel, hogy honnan jössz, ezért is mentem el pár napja Esztergomba, a Ferences Gimnáziumba, ahol felnőttem. Remekül éreztem magam, és még ajándékot is kaptam a volt tanáraimtól. Bár a legnagyobb ajándék, amit kaphattam bárkitől, az az életem. Úgyhogy ezúton szeretném üzenni mindenkinek, aki eddig részt vett bennne, hogy „Boldog Karácsonyt!”

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Zimány Linda: Itt nem csak egy szimpla szerelemről van szó

Edit

Amerikai ügyvédek támadják a magyar sztárszínészt!

Mazsi

Fel sem tudott állni, annyira kiütötte magát – ezt kapta születésnapjára

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------