Image default
Bulvár

Megtörte a csendet: Magánéletéről vallott a magyar énekes

Pokoli mélységeket és katartikus magasságokat is megélt az elmúlt évek alatt Király L. Norbi. Korábban a szeleburdiságáról is ismert énekes a Ripost-nak elárulta, személyisége sokat változott az elmúlt egy évben. Lenyugodott, és sokkal megfontoltabb. Azt mondja, ezt mind a szerelmének köszönheti.

A Ripost megtudta, újra boldog párkapcsolatban él Király L. Norbi! A főállásban énekesként, mellékállásban pedig sofőrként dolgozó Norbit egy évvel ezelőtt találta el Ámor nyila. Azt mondja, civil barátnőjében megtalálta az igazit.

„A magánéletemet mindig is óvtam a nyilvánosság elől, de igen, kapcsolatban vagyok. Nagyon jól érzem magam vele. Most már több mint egy éve alkotunk egy párt. Ő teljes mértékben civil, és szeretne is távol maradni a médiától, amit nem is csodálok” – magyarázta a Ripost-nak Norbi.

„Igazából marha nagy szerencsém van vele. Ő teljesen az ellentétem. Higgadt személyiség, és tolerálja a hülyeségeimet, amiből azért van jó pár” – nevetett az énekes, majd komolyra fordította a szót: „Most azt érzem, hogy ő az igazi.”

Hasonló hírek

Nagy bajban az egykori James Bond, börtönbe kerülhet a híres színész

Mazsi

Így úszta meg a válást Esztergályos Cecília és férje! 32 éve házasok

Mazsi

Novodomszky Éva: A konyhában is olasz-magyar család vagyunk

info