Image default
Bulvár

Megtörte a csendet: így van most a súlyos balesetből lábadozó magyar énekesnő

“Még mindig fáj, sajnos nem jött helyre.”

Hatalmas bulival ünnepelték a magyar sztárok Marcellina 66. születésnapját. Ungár Anikó, Fábián Éva, Csepregi Éva, Vincze Lilla, Dévényi Tibor, Kiki és Zalatnay Sarolta is eljött, hogy felköszöntse Marcellinát, aki szaxofonműsorral köszönte meg barátainak és pályatársainak, hogy eljöttek. Ez különösen nagy dolog és szép gesztus, hiszen tavaly őszi balesete miatt szigorúan pihentetni kellene a kezét, ráadásul még mindig fájdalmai vannak.

Mint ismert, Marcellina még tavaly szenvedett balesetet egy kvaddal, aminek során két bordája megrepedt és a bal keze is eltört, mentővel szállították a sportkórházba. Azóta is lábadozik, és bár még a fájdalmai nem múltak el teljesen, már a visszatérést tervezi.

“Való igaz, az orvosok szerint pihentetnem kéne a bal kezem, ugyanis még mindig fáj, sajnos nem jött helyre. Én viszont nagyon türelmetlen típus vagyok, nem bírom ki, hogy ne gyakoroljak, ne vegyem kézbe a szaxofont! Tavaly karácsonykor már volt egy fellépésem, igaz, akkor nem szólt olyan jól a hangszer, mivel a törött bordáim miatt nem tudtam gyakorolni, ezt akkor meg is mondtam a közönségnek. A kezemre visszatérve félő, hogy ha túlerőltetem, akkor még rosszabb lesz, akár ínhüvely-gyulladást is kaphatok. Az most nagyon nem hiányozna, hiszen márciusban egy nagyon fontos fellépésem lesz” – mesélte az állapotáról és a terveiről a Ripostnak.

Forrás: blikkruzs.blikk.huBlikk.hu

 

Hasonló hírek

Komoly betegségéről mesélt Gregor Bernadett

Mazsi

Életében nem volt még ilyen beteg Orosz Barbi

Mazsi

Megvan, hogy ki örökölheti a Korda-vagyont

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------