Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!
Bulvár

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!

A TV2 mű­sor­ve­ze­tője mind­ed­dig némán tűrte, hogy kínos hírek je­len­nek meg róla a saj­tó­ban. Eddig bírta, ki­tá­lalt az igaz­ság­ról!

A hírek először ittas vezetésről szóltak, aztán megjelent, hogy olimpikonok autójával furikázgat a városban, most pedig már a zsebében is turkálnak. Demcsák Zsuzsa a Facebookon fakadt ki a vagdalkozások hatására.

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!
(Fotó: TV2)

“Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben (…) Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat, a csúsztatásokkal, az alantas ösztönökre hatással és hazugságokkal teli cikkek megjelenését? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, mely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét, a lapkiadó pedig ezzel kalkulálva jelenteti meg a hazug cikkeket” – kezdte a Facebook-on a Mokka műsorvezetője, aki részletesen reagált az őt ért vádakra.

“Vásároltam egy autót, részletre. Az autó középkategóriás, nem méregdrága és nem luxus.

Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül.

“A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori?” – tette fel a költői kérdést Demcsák, aki úgy véli, egy napilap és volt férje bosszúját kell eltűrnie nap mint nap.

“Volt férjem bosszúja nagyon mély, hosszú ideje tartó, soha nem nyugvó. Mint minden bántalmazóé, amióta világ a világ. Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból. S bosszújához partnerekre talált a bulvár sajtónál. A férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?” – bosszankodott Zsuzsa.

Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben. A volt férjem és a Bors újabb alantas támadását kellett ma…

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2016. május 27., péntek

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A díjkiosztó, ahol mindig történik valami

info

Demcsák Zsuzsa combjaitól kitört az őrület – Fotó

Mazsi

Koncz Zsuzsa nyilatkozata egész Magyarországon “kiverte a biztosítékot”! (A cikk videót taratlmaz!) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------