Image default
Bulvár

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!

A TV2 mű­sor­ve­ze­tője mind­ed­dig némán tűrte, hogy kínos hírek je­len­nek meg róla a saj­tó­ban. Eddig bírta, ki­tá­lalt az igaz­ság­ról!

A hírek először ittas vezetésről szóltak, aztán megjelent, hogy olimpikonok autójával furikázgat a városban, most pedig már a zsebében is turkálnak. Demcsák Zsuzsa a Facebookon fakadt ki a vagdalkozások hatására.

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!
(Fotó: TV2)

“Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben (…) Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat, a csúsztatásokkal, az alantas ösztönökre hatással és hazugságokkal teli cikkek megjelenését? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, mely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét, a lapkiadó pedig ezzel kalkulálva jelenteti meg a hazug cikkeket” – kezdte a Facebook-on a Mokka műsorvezetője, aki részletesen reagált az őt ért vádakra.

“Vásároltam egy autót, részletre. Az autó középkategóriás, nem méregdrága és nem luxus.

Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül.

“A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori?” – tette fel a költői kérdést Demcsák, aki úgy véli, egy napilap és volt férje bosszúját kell eltűrnie nap mint nap.

“Volt férjem bosszúja nagyon mély, hosszú ideje tartó, soha nem nyugvó. Mint minden bántalmazóé, amióta világ a világ. Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból. S bosszújához partnerekre talált a bulvár sajtónál. A férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?” – bosszankodott Zsuzsa.

Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben. A volt férjem és a Bors újabb alantas támadását kellett ma…

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2016. május 27., péntek

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ezt az arcot nézték Magyarországon 4 millióan esténként!

Mazsi

Rejtély: Megint nem stimmel valami Lajcsi birtokának eladásával!

Edit

Szandit lehet kedvelni, vagy nem kedvelni, azt azonban el kell ismerni, hogy zenei munkássága és objektív látása becsülendő, íme: …

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------