Főoldal » Megtörte a csendet a szakítási botrányban Tóth Vera!
Bulvár

Megtörte a csendet a szakítási botrányban Tóth Vera!

Hetek óta az a pletyka ke­ring, hogy az éne­kesnő és párja sza­kí­tot­tak. Egyre cif­rább rész­le­tek ke­rül­nek nap­vi­lágra az ügy­ben! Most Vera is meg­szó­lalt!

Az énekesnő so­káig nem szeretett volna megszólalni az ügyben, ám úgy gondolja, véget kell vetnie a rossz­indulatú pletykáknak.

“Abszolút megcáfolnám, hogy a párom társkeresőn vagy szex társkeresőn lenne regisztrálva. A mi kapcsolatunknak a bizalom a mozgatórugója, és ha bármi probléma volt, leültünk, és megbeszéltük. Nos, én nem láttam semmi olyan problémát a kapcsolatunkban, ami indokolta volna, hogy ezt tegye a párom” – kezdte a Blikknek az énekesnő.

Megtörte a csendet a szakítási botrányban Tóth Vera!

Teljesen megbízom Ádámban. Azt gondolom, ma már bárki tud szerezni képeket a közösségi oldalakról, én is szoktam róla fotót posztolni, így nem nehéz létrehozni egy hamis profilt.

Ádám kommunikációs szakember, és tisztában van vele, hogy ilyet még akkor sem csinálhatna, ha komolyan megfordult volna a fejében, hogy regisztrál egy ilyen oldalra, hiszen pontosan tudja, hogy a barátnője híres ember, így hamar kiderülne, ha tilosban járna”mondta Tóth Vera.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Öt házassága után már nem keresi a boldogságot a magyar operaénekesnő

Mazsi

Nem hajlandó kimondani a boldogító igent a filmszínésznő

Edit

Dráma: ezért hagyta el Zalatnay Cinit a lánya!

Mazsi