Főoldal » Megtette, amire annyian vártak: Schobert Norbert bocsánatot kért – videó
Bulvár

Megtette, amire annyian vártak: Schobert Norbert bocsánatot kért – videó

Néhány nappal a nagy port kavart kijelentései után ismét élőben jelentkezett be Schobert Norbert a Facebook-oldalán.

Hétfői nyilatkozata óta Norbi a figyelem középpontjában áll: ahogy arról a Blikk is írt, a fitneszguru egy videóban beszélt arról, hogy szerinte a házasságok a nők, és az általuk felszedett plusz kilók miatt mennek tönkre. Természetesen azóta megszólalt rengeteg híresség is a témában, sőt, a felesége, Rubint Réka is, most pedig újra Norbi ragadta magához a szót: pénteken este élőben jelentkezett be a Facebook-oldalán.

A közel félórás élő videóban a fitneszguru arról beszélt, hogy meglepte és megdöbbentette az a fajta gyűlöletkampány, ami ellene irányult az elmúlt napokban, holott véleménye szerint ő csak az igazat mondta.

„Nagyon sokan azt várják tőlem, hogy kérjek bocsánatot. Most eljött az ideje. Szeretnék bocsánatot kérni a stílusom miatt, azonban a mondandóm és tartalom miatt soha nem fogok” – mondta a fitneszguru, hozzátéve: mindent azért tett, hogy segítsen, véleménye azonban nem változott, szerinte a nőknek a terhesség utáni 30-40 kilós súlyfeleslege sok házasságot tönkretesz.

Norbi elmondta, az utóbbi napokban rengeteg üzenetet kapott, volt, aki egyetértett vele, hiszen állítása szerint ő egyáltalán nem azt mondta, hogy nem kedveli a duci, molett nőket. Konkrétan az elhízásról beszélt, ami 30-as BMI-index után kezdődik, és amit betegségnek tart. Azt mondja, egy 160 cm magas nőnek nem szabad 60 kilónál nagyobb súllyal élnie, mert az egészségügyi és esztétikai szempontból sem jó. A férfiak esetében is ugyanez a helyzet, bár ott valamivel nagyobb súly megengedett: egy 180 cm magas férfi esetében 80-90 kiló még ideális lehet a testsűrűség és az izomsűrűség miatt. Norbi hangsúlyozta, korábbi videójában ő 20-40 kilós súlyfeleslegről beszélt, és egyáltalán nem a szeretetről volt szó, hanem, hogy ekkora átalakulásnál hosszú távon megváltozhat a vonzalom. A véleményét most is tartja: „Ha meg fogtok ölni, akkor is ezt fogom mondani, nem azt, amit hallani akartok” – mondja a videóban.

Azt is hozzátette, örül, hogy egy jóízű társadalmi vitát robbantott ki, és hogy mindezt jószándékkal tette. Az elhízással kapcsolatos véleménye pedig nemcsak a nőkre, hanem a férfiakra is vonatkozik.

Ami azonban felháborította Norbit, az az, hogy a vita kirobbanása után nagyon sok gyűlölködő támadás érte nemcsak őt, hanem a családját, így a feleségét, a gyermekeit és az édesanyját is. Szerinte ennek az az oka, hogy kimondta az igazságot, ami mindenkinek fáj, azaz sokaknál belenyúlt a hiúságsebbe. Elmondása szerint ennek ellenére nemhogy csökkent, hanem kifejezetten nőtt a bolti forgalmuk az elmúlt héten, hiába hirdették annyian a Norbi Update-termékek bojkottját.

A videót, amit csaknem 24 ezren követtek élőben Norbi Facebook-oldalán, itt nézheti meg teljes egészében:

#döngőléptekmentes A végső konklúzióm…

Közzétette: Norbi Update LOW CARB – 2020. január 24., péntek

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Már a tandíjra sincs pénze Győzikének. Vége az aranyéletnek

Mazsi

Megtaláltuk, ő Medveczky Ilona 104 éves anyja

Mazsi

Szellemjárta házban lakott Sandra Bullock

info