Image default
Sporthirek

Megtartják a magyar-norvégot vasárnap

forrás: MTI

Megrendezik az elkövetkezendő napokban a labdarúgó Eb-pótselejtezőket, így a magyar-norvég mérkőzést is a Groupama Arénában az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szombati közleménye szerint.

 magyar-norvég meccs

Orbán Viktor miniszterelnök a péntek esti párizsi terrortámadások után vasárnapra nemzeti gyásznapot rendelt el, és szombat délelőtt az M1-en utalt arra is: a vasárnapi budapesti magyar-norvég labdarúgó-mérkőzés biztonsági kérdéseiről már tárgyal egymással a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Belügyminisztérium. Hozzátette: hogy hogyan rendezik meg a találkozót, arról az UEFA-nak kell döntenie.

Az UEFA legfrissebb közleményében az áll, hogy a  játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek majd pályára, és minden stadionban egyperces gyászszünettel emlékeznek a párizsi terrortámadás áldozataira. “Az UEFA-t mélyen megrendítették a tragikus események. Feltétlen támogatásunkat és együttérzésünket szeretnénk kifejezni Franciaországnak és azoknak, akiket ezek a szörnyű támadások érintenek” – közölte a szervezet.

 

Hasonló hírek

Dráma a szigeten, könnyes búcsú az aranyálmoktól

Mazsi

Magyarország-Izland 1-1 – A magyaroktól zengett a marseille-i kikötő

Edit

Kolumbia varázslatos focival gy#337;zött

info