Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtaláltuk: remeteként él az ország egykor leggazdagabb, ma bűnszövetségben elkövetett csalással vádolt embere, .. itt bújt el
Életmód hírek

Megtaláltuk: remeteként él az ország egykor leggazdagabb, ma bűnszövetségben elkövetett csalással vádolt embere, .. itt bújt el

Badacsonytördemic—Szigliget —Remeteként, visszahúzódva tengeti napjait egy Balaton-parti kis házban Szeremley Huba (79), aki bűnszövetségben, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás miatt ül a vádlottak padján.

Az egykori sztárborász 20 milliárd forintos vagyonával valaha az ország egyik leggazdagabb embere volt. Badacsonytördemici házát elárverezték, most Szigligeten egy apró „mézeskalács házikóban” lakik. Úgy él, mint egy remete: még az utcára sem lép ki, a környékbeli porták lakóinak pedig fogalma sincs, ki a szomszédjuk.

Hogy találtál meg, honnan tudod, hogy itt lakom? – kérdezte Huba, miközben bekísért minket az otthonába. A bejárattal szemben barátságos búbos kemence ontja a meleget, az asztal sarkán papírzacskóban gyógyszerek, mellette paradicsomlé, kenyér, teavaj – a reggeli nyomai. A tévében valami bűnügyi műsor megy éppen, a házigazda egy pillanatra sem néz oda. Az egykori üzletember sokat fogyott, arca beesett, a hangja is gyenge még.

– Nem hiányzik az üzlet, elég volt belőle. A negyedik agyvérzésen vagyok túl, örülök, hogy élek – mondta a Blikknek az egykori sztárborász. – Már jobban vagyok, pedig orvoshoz sem járok. Néhány barátom maradt csak, aki nem hagyott magamra. A többit inkább hagyjuk… Hogy mit várok a bírósági tárgyalás végén? Azt, hogy kimondják, ártatlan vagyok. Mi másban reménykednék, hiszen visszaéltek a nevemmel. De erről nem nyilatkozom.

A badacsonytördemici házát elárverezték, Szeremley ugyan nem ment messze a Balatontól, de ez az otthon már a múlté / Fotó: RAS Archívum

Tény: az egykori sztárborásznak ráment az egészsége, hogy bíróság elé citálták. A vád szerint 13 társával 200 millió forintot csaltak ki gyanútlan áldozataiktól. A károsultak között akad olyan, aki 36 millió, más 24 millió forintját siratja. Volt idő, amikor Szeremley Hubát naponta húsz becsapott ember fenyegette sms-ben. A következő tárgyalás egy hét múlva lesz a Kecskeméti Járásbíróságon. Azonban Szeremley biztos nem lesz ott. Ennek oka, hogy beszéde akadozó, ezért írásban tett vallomást, és hasonlóképp kell válaszolnia a bíróság, a tanúk kérdésére is.

10 évet kaphat a borász

Akár 10 év börtönbüntetésre számíthat Szeremley Huba, ha a bíróság bűnszövetségben, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás miatt bűnösnek találja. Enyhítő körülmény lehet a férfi idős kora és a bűncselekmény elkövetése óta eltelt hosszú idő. Ráadásul a minap új bírót rendeltek ki az ügyben, ami miatt jelentősen tolódik az ítélethirdetés időpontja.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Sógor Dániel: “A fehér nőkre prostituáltként tekintenek a muszlimok” ( Videó)

info

Itt a füvesek társkeresője

info

Felháborító történet, ami ezzel a szegény vak lánnyal történt!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!