Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtaláltuk, ő Medveczky Ilona 104 éves anyja
Bulvár

Megtaláltuk, ő Medveczky Ilona 104 éves anyja

A táncművésznő a Riposttal együtt köszöntötte születésnapján az idős asszonyt.

Medveczky Ilona mindig is megválogatta, hogy kiket enged közel magához, az évek során megtanulta, hogy kevés emberben bízhat. Van viszont egy 104 éves asszony, akit azonnal a szívébe fogadott. Annyira megszerette Ilona nénit, hogy az édesanyjaként tekint rá. A Ripost a születésnapján köszöntötte az idős asszonyt, aki boldogan mesélte el megismerkedésük történetét.

A táncművésznő 48 éves volt, amikor elvesztette édesanyját. Azóta egy nő sem tudott igazán közel kerülni a szívéhez, egészen addig, amíg  évekkel ezelőtt meg nem ismerte Ilona nénit, akire ma már fogadott anyukájaként tekint. A művésznőt a véletlen sodorta össze az idős asszonnyal, aki hétfőn ünnepelte 104. születésnapját!

“Ötvenöt éve élek ezen a környéken. Feltűnt, hogy augusztus 18-án, Ilona-napon minden évben virágot akasztottak a kertkapu kilincsére. Különösebben nem foglalkoztam a dologgal, gondoltam, biztos egy hódolóm, de azért persze ott motoszkált bennem a kíváncsiság, hogy ki lehet. Egyik nap aztán sikerült lebuktatnom Attilát, aki velem egykorú. Megismerkedtünk, azóta rengeteget segít nekem a kerti munkákban. Az ő édesanyja Ilona, akit nagyon megszerettem. Úgy vág az esze, mint a borotva. Egészen elképesztő!”

– kezdte a Ripot-nak a táncművésznő, aki miután megtudta, hogy az idén 104 éves néni rajong érte, maga ajánlotta fel, hogy meglátogatja. Először egy kórházban találkoztak. Ilona néni akkor azért feküdt bent, mert elesett és combnyaktörést szenvedett.

“Máig élénken él bennem az első találkozásunk, Ilona pedig azóta a lányaként tekint rám. Neki két fia van, de mindig is szeretett volna egy kislányt, így még szebb, hogy találkoztunk. Ő az én pótanyukám, amikor kórházban volt, akkor is gyakran meglátogattam. Az egész folyosó összegyűlt, hogy hallgassa a történeteit, fantasztikus, ahogy mesél” – áradozott Medveczky, aki csak maminak hívja az idős asszonyt.

Bár Ilona néni sokszor olyan gyengének érzi magát, hogy az ágyból sem tud felkelni, a születésnapjára minden erejét összeszedte, még ki is öltözött.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Gyász: szomorú tragédia történt Ronaldo családjában

Mazsi

Exkluzív interjú: Elárulta titkát a Budapesten fellépő világsztár – VIDEÓ

Mazsi

Michael Jackson haláltánca – mit üzen a popkirály tragédiája?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------