Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtaláltuk a lefejezéssel fenyegető férfit: „Én gyűlölöm legjobban Kálmán Olgát”
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megtaláltuk a lefejezéssel fenyegető férfit: „Én gyűlölöm legjobban Kálmán Olgát”

Győr — Kertes házas övezetben, idős édesanyjával él Győr központjától nem messze az a férfi, aki többek között fejlevágással, felgyújtással és családja kiirtásával fenyegette meg hosszas üzeneteiben Kálmán Olgát, a DK politikusát – tudta meg a Blikk. Lapunk utolérte az 53 éves V. Gábort, aki ezúttal sem rejtette véka alá az érzéseit.

Kálmán Olga feljelentést tett a férfi ellen, aki Facebook üzenetben fenyegette meg /Fotó: Fuszek Gábor

Kálmán Olga feljelentést tett a férfi ellen, aki Facebook üzenetben fenyegette meg /Fotó: Fuszek Gábor

Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is – szögezte le rögtön a beszélgetés elején Gábor, aki további mondandójában sem fogta vissza magát.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Mint mondta, a DK politikusának azért írt a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott neki elérhetőséget adni hozzá. Sőt, amikor a közösségi oldalon látta, hogy Kálmán éppen feljelentést megy tenni ellene, szándékosan üzent neki ismét.

Anyja Facebook-oldaláról küldte a fenyegetést V. Gábor / Fotó: Facebook Anyja Facebook-oldaláról küldte a fenyegetést V. Gábor / Fotó: Facebook

– A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt – magyarázta túlfűtötten a Blikknek a rokkantnyugdíjas férfi. Gábor az édesanyja profiljáról küldte mocskolódó üzeneteit – annak tudta nélkül. A férfinak is volt Facebookja, de gyakran letiltották, ezért inkább törölte az oldalát. Kálmán Olga kedden tett feljelentést, Gáborhoz pedig egy nappal később szálltak ki a rendőrök.

– Négyen jöttek, elvitték a számítógépet és két telefont, aztán bevittek kihallgatásra. Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért – tette hozzá indulatosan Gábor.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Az ismert televíziós személyiségből politikussá váló Kálmán Olga rendkívül örül és hálás azért, hogy a rendőrségnek ilyen gyorsan sikerült azonosítania és elfognia a zaklatóját.

– Nagyon rossz és nyomasztó érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem voltam nyugodt tőlük. Sok dolgot kibírok, de iszonyatosan felzaklatott, hogy a családom, a gyerekeim életével szórakoznak és a megölésükkel fenyegetnek – nyilatkozta a Blikknek megkönnyebbülve Kálmán Olga, aki a feljelentéssel szeretne példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy még egy közszereplő sem köteles eltűrni az ilyen súlyos gyalázkodást.

– A gyűlölet további gyűlöletet szül, és ennek véget kell vetni. Ha tudtam tenni annak érdekében, hogy ezt hagyjuk abba, akkor már mindenképp megérte – fűzte hozzá.

Szabadlábon védekezhet

Az ügyben a BRFK az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja V. Gábort, aki szabadlábon védekezhet.

 blikk

Hasonló hírek

Segítségnyújtás elmulasztása miatt vonhatnak felelősségre biztonsági őröket a Deák téri késelés kapcsán – Döbbenetes részletek

Géza

Halállal riogatva húzzák le az időseket

Mazsi

Ellepték Kispestet a drogosok: majdnem egy használt tűbe nyúlt egy kisfiú

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!