Főoldal » Megtalálták az eltűnt maláj gépet? Ijesztő dologra bukkantak a kutatók
Külföld

Megtalálták az eltűnt maláj gépet? Ijesztő dologra bukkantak a kutatók

A rejtélyes körülmények között eltűnt MH370-es járat roncsainak megtalálásán már 4 éve dolgoznak. Most úgy tűnik, pont kerülhet az ügy végére!

Minden idők egyik legrejtélyesebb légi katasztrófája a 2014 márciusában köddé vált maláj utasszállító tragédiája. A gép roncsait ezidáig nem sikerült megtalálni, hiába dolgoznak rajta a maláj kormány által kivezényelt szakemberek, valamint független kutatócsoportok.

A roncsok megtalálásáról korábban talán már le is mondtak, mostanában viszont egyre több meglepő felfedezést tesznek a kutatók, általában a Google Maps segítségével.

Pénteken arról számoltunk be, hogy egy független szakértő elvileg megtalálta a térképen a gép pilótafülkéjének maradványait, most pedig az derült ki, hogy a repülő roncsainak állítólagos helye egy valóságos géptemető, rengeteg légi baleset történt a kambodzsai dzsungelben.

Ezért a környéket már a második Bermuda-háromszögként emlegetik!

Megtalálták az eltűnt maláj gépet Ijesztő dologra bukkantak a kutatók 1
Fotó: Google Maps

1997-ben például 65 ember vesztette életét, amikor egy gép, a helyi reptérhez közel a földbe csapódott, a balesetet csak egy egyéves kisfiú élte túl. Ugyanebben az évben két utas halt meg, amikor egy Cessna zuhant le a háromszöget formáló területen. 2007-ben pedig 22 ember hunyt el szintén a környéken történt légi katasztrófa során.

Ám ez csak néhány példa, egy kimutatás szerint ugyanis nem kevesebb mint 20 repülő zuhant le a kambodzsai dzsungelben 1945 óta, természetesen a legtöbb a vietnámi háború során – írja a Daily Star.

Egy londoni szakértő, Ian Wilson ezért úgy döntött, hogy jövő héten Kambodzsába repül, hogy átfésülje a környéket, hátha valóban rábukkan a Google Maps segítségével elvileg már felfedezett roncsokra.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Marihuánás süteményt evett egy kislány (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Senki nem hajlandó eltemetni a londoni és a manchesteri terroristákat

Mazsi

Washington szerint a szíriai légtérben érte találat az orosz gépet

Edit