Hirmagazin.eu
Főoldal » Megtalálták a perui vadonban lezuhant ismeretlen tárgyat…
Tudástár - minden érdekesség

Megtalálták a perui vadonban lezuhant ismeretlen tárgyat…

A különös fémgömb a netes “kutatók” szerint az idegenek drónja lehetett, olyan, amilyenekkel folyamatosan figyelik az emberiség mindennapjait. Csakhogy azokat nem látjuk, mert jól működi az álcázó berendezésük. Néhanap viszont a szuper technika is bedobja a kulcsot…

A perui médiában bukkant fel a hír 2018. január 27-én, miszerint Laurancahuani közelében egy rejtélyes fémgömb zuhant le lángoló csóvát húzva maga után az égből, és csapódott be valahol a hegyek között egy lakatlan területen. Később a környékbeliek megtalálták a megperzselődött gömböt a földbe fúródva.

Az UFO-vadászok egyből lecsaptak a hírre. Peru amúgy is az UFO-észlelések melegágya, és szerintük a különös fémgömb egy UFO-drón volt. Ugyan ilyeneket már a világ számos pontján megfigyeltek, sőt be is gyűjtöttek, de a helyi kormányok mindig lefoglalják, mielőtt valami hozzáértő is megvizsgálná őket.

A videót és a további fotókat a rejtélyes fémgömbről itt nézheted meg!

Ezzel a feltételezéssel azért szkeptikusak vagyunk egy kicsit, hiszen a szóban forgó fémgömb aligha tűnik földönkívüli technológiának… Sőt! A korábbi évek tapasztalatai és a hasonló égből hullott tárgyak alapján inkább arra gondolnánk, hogy a közelmúltban fellőtt valamelyik rakéta egyik folyékony üzemanyag tartálya lehet. 2017 év végén és 2018 januárban is szokatlanul sok eszközt lőttek fel a világ űrnagyhatalmai…

Hasonló megperzselődött fémgömböt például 2016 januárjában láttak becsapódni Vietnamban, és meg is találták. Feltűnő a hasonlóság. Egy még korábbi hasonló tárgyról pedig bebizonyosodott, hogy egy orosz űreszköz darabja, mert még látszódtak rajta a cirill betűs feliratok is…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Elképesztő felvételek: Csernobilban forgatott a magyar stáb

Mazsi

Ez a film, az UFO-k létezése szempontjából ad egy kis ízelítőt az amerikai elnökök tevékenységéről, és a háborúk történetéről.. Akinek van 44 perce, nézze meg ezt a szinkronizált, magyar-amerikai dokumentumfilmet! Megéri! Hirmagazin.eu

Géza

A globális magánvagyon 6,4 százalékkal nőtt az idén

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------