Image default
Bulvár

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyermeke! A boldog apa videóban nyilatkozott – videó

Hétfő délután világra jött Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke.

“Kisfiú” – jelentette be a királyi család közösségi oldalán a nagy hírt, miszerint megszületett Harry herceg és Meghan Markleközös gyereke.

“Örömmel jelentjük be, hogy 2019 május 6-án megszületett Sussex hercegének és hercegnőjének első gyereke. A kisfiú 3.2 kilóval jött a világra. A hercegnő és babája is kiváló egészségnek örvend.” – írta közösségi oldalán a királyi pár.

A hírt személyesen Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája – jelentette be hétfő délután, majd hivatalos közleményben az udvar is megerősítette.

A tájékoztatásból kiderült, hogy a gyermek már kora reggel, brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jött.

Harry elmondta a windsori rezidenciájuknál összegyűlt újságíróknak, hogy a gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és az édesanyja “remekül van”.

Harry és Meghan közös Instagram-oldala beszámolt arról is, hogy a kisfiú 7 font és három uncia, vagyis hozzávetőleg 3260 gramm súllyal született.

Harry és Meghan első gyermeke jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után. Így nem valószínű, hogy valaha az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

A CNN-nek adott interjút, amiben elmondja, hogyvárhatóan két napon belül a nevét is bejelentik, jelenleg ugyanis még nem döntötték el.

EZ VOLT AZ ELSŐ SZÜLÉS ÉLETEMBEN, AMIN JELEN VOLTAM. FANTASZTIKUS VOLT, EGÉSZEN HIHETETLEN, ÉS AHOGY MONDTAM, ELKÉPESZTŐEN BÜSZKE VAGYOK A FELESÉGEMRE. MINDEN SZÜLŐ AZT MONDJA, HOGY A GYEREKE ABSZOLÚT FANTASZTIKUS. DE EZ A KIS APRÓSÁGÉRT ABSZOLÚT AZ ÉLETEMET ADNÁM, A HOLD FELETT LEBEGEK A BOLDOGSÁGTÓL.

Íme a boldog apa.

https://twitter.com/i/status/1125400533198618624

tudasfaja

Hasonló hírek

Jókora feltűnést okozott – teljesen átlátszott a fekete selyem blúz

info

Zséda odavan a zsűrizésért

info

Szerelem első látásra 36 év korkülönbséggel

Géza