Főoldal » Megszólalt Schumacher felesége: hihetetlen titkot árult el
Belföldi hírek

Megszólalt Schumacher felesége: hihetetlen titkot árult el

Gland — Örökké hálás lesz férjének Corinna Schumacher (50). A hétszeres Forma–1-es világbajnok német Michael Schumacher (50) felesége szerelmi vallomással felérő interjút adott a Mercedes által kiadott She’s Magazinnak.

Arról beszélt, férje mindig mindenben támogatta őt, elsősorban neki köszönheti, hogy nagy sikereket ért el westernlovaglásban.

– Harmincévesen arról álmodtam, hogy legyen egy saját lovam. Miután erről beszéltem Michaelnek, szinte azon nyomban repülőre ültünk. Dubajba mentünk, hogy egy arab lovat megnézzünk – emlékezett vissza Corinna, akit 2005-ben egy tanyával ajándékozott meg a párja.

– Öt évvel később Európa-bajnok lettem. Sohasem fogom elfelejteni, hogy kinek köszönhetem a sikeremet. Ez az ember nem más, mint a szerelmem, Michael.

Gina Maria szintén Európa-bajnoki aranyat szerzett ebben a sportágban /Fotó: Profimedia-reddot

A Schumi családban nem Corinna az egyetlen, aki komoly eredményekkel büszkélkedhet westernlovaglásban. A Forma–1-es legenda lánya, Gina Maria (22) csapatban szerzett Eb-aranyat.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a lányom azt csinálhatja, amit szeret, hatalmas örömet szerez, hogy sikeres a sportban – fogalmazott Corinna Schumacher.

Gina Maria arról mesélt, hogy édesapja különleges tanáccsal látta el karrierje elején.

– Azt mondta, egy autót bármikor könnyedén le lehet parkolni a garázsban. Viszont egy lóról állandóan gondoskodnom kell, még vasárnaponként is – jelentette ki az F1-es ikon lánya.

Édesanyja után Schumi lánya, Gina Maria is a westernlovaglás szerelmese lett /Fotó: Profimedia-reddot

Mint ismert, a legendás pilóta 2013 decemberében, síelés közben hatalmasat bukott, beverte a fejét, és agysérülést szenvedett. Családja azóta is titkolja, mi van vele. Idén szeptemberben érkezett a hír, hogy a párizsi Georges Pompidou kórházba vitték őssejtbeültetésre: a beavatkozás talán segíthet, hogy javuljon az állapota.

Barátja, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke, a francia Jean Todt (73) azt mondta, idén együtt nézte vele az F1-es Német Nagydíjat. A sportvezető többször is meglátogatta Schumachert a kórházban, de az állapotával kapcsolatban konkrétumot ő sem volt hajlandó elárulni.

Lekörözheti Hamilton

Ralf Schumacher (44), Michael öccse, aki korábban szintén F1-es pilóta volt, úgy véli, a mercedeses Lewis Hamilton (34) megdönti bátyja rekordjait. Vb-címekben már csak 7-6-ra vezet Schumi a brit előtt.

– Lewis egészen elképesztő eredményeket ért el az elmúlt években, biztos vagyok benne, hogy túlszárnyalja Michael rekordjait – mondta Ralf Schumacher.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Getty Images

Hasonló hírek

Itt lesznek forgalomkorlátozások Budapesten szombaton és vasárnap

Edit

Tekeredik a Jobbik, Fidesz akar lenni

Edit

Nőtt az idegenforgalom Nyíregyházán

info