Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt Pártos Csilla arról, mi van most a fiával
Bulvár

Megszólalt Pártos Csilla arról, mi van most a fiával

A nagymamáról is ejtett pár szót.

Az utolsó pillanatokig reménykedett Pártos Csilla és fia, Csaba hogy Pécsi Ildikó hátha leállítja a végrehajtói intézkedést és a visszavonja a kilakoltatást. De nem így lett. Május 7-én a Kossuth-díjas színésznő tulajdonában lévő budai háznál megjelent néhány rendőr és a végrehajtó. Az ingatlan körül évek óta tartó vita ezzel lezárult, az unokának el kellett hagynia a házat.

Megkerestük Pártos Csillát is, aki ugyan már korábban elköltözött korábbi otthonából, amelyben 20 évig ott lakott. Megkérdeztük őt, hogy mi lesz a fia sorsa, hova fog költözni ezután? A jógaoktatóként dolgozó színésznőnek nagyon szomorú volt a hangja, alig tudott megszólalni.

– A fiam 21 éves fiatalember, én róla és helyette nem szeretnék nyilatkozni. A volt férjem szülei, ha eddig meg akarták volna oldani, vagy csak segíteni a fiam lakhatását, akkor meg tudták volna, de ilyenek a törvények, jogilag nekik erről nem kell gondoskodniuk… Túl vagyunk a legnehezebb részén, a kilakoltatáson és az a legfontosabb, hogy Csabi nem került megalázó, méltatlan helyzetbe. A 21 év alatt, ahogy eddig is mindig mellette voltam és vagyok. Az biztos, hogy amíg én élek és mozgok rám mindig számíthat.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: RAS

 

Hasonló hírek

Beyonce majdnem elvágódott, de mégis ő volt a Super Bowl királynője

info

Jókora feltűnést okozott – teljesen átlátszott a fekete selyem blúz

info

Katalin hercegné meséli: György herceg nem annyi idős, mint amennyinek hisszük

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!