Főoldal » Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél
Sporthirek

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél

Meg­törte a jeget a le­genda fia. Vi­gyáz­nia kell min­den sza­vára. Ne­he­zen bir­kó­zik meg a szá­mára új, ké­nyel­met­len hely­zet­tel.

Egyre sikeresebb az olasz Forma-4 sorozatban Mick Schumacher. A második helyen végzett 17 éves tehetségnek ez kényelmetlen „mellékhatással” jár: mind többet kell szerepelnie, nyilatkoznia. Márpedig az újságírókat – egyelőre? – jobban érdekelné a világhírű édesapa, Michael Schumacher állapota.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél
Nagy a nyomás a mini Schumin, alig mer beszélni (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

A 2013 végén borzalmas síbalesetet szenvedett Forma-1-legendáról teljes a hírzárlat. Olykor a zaklatásig fajul a kíváncsiskodás, a család és a menedzsment pedig csak ritkán szór némi információmorzsát a közleményeiben. Azzal indokolják a titkolózást, hogy Schumi hogyléte magánügy, és bármit is árulnának el, az csak ezernyi újabb kérdést generálna.

Korábban előfordult, hogy a „mini Schumacher” bukósisakban, leeresztett plexivel állt ki a sajtótájékoztatóra, mert meg sem akart szólalni. Ezt ma már nem teheti meg.

A Bild szerint a Hockenheimringen először fordult elő: nem csak a versenyt sugárzó tévé kötelező interjú ját vállalta, de egy csapatnyi riporter kérdéséire is válaszolt. Igaz, a magánéletéről, kivált az apjáról tilos volt kérdezniük.

A magánügy továbbra is magánügy marad

– mondta a család kommunikációját szigorúan kézben tartó Sabine Kehm.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél 1
Kehm és a család továbbra is titkolja a legenda állapotát (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

A tudósítók szerint Mick Schumacheren érződött, hogy zavarban van. Mindenkinek kínos udvariassággal bemutatkozott, és bár barátságosan viselkedett, de kényelmetlenül feszengett a számára új helyzetben. Néha lassan, már-már vontatottan beszélt, úgy tűnt, minden egyes szavát megrágja, nehogy elszólja magát.

Megszólalt Mick Schumacher, de nehézkesen beszél 2
Mindenki az “öreg” hogylétéről faggatná a fiút (Fotó: AFP/Europress Fotóügynökség)

„Nagyon örülök a szurkolók szeretetének. Ez jó, motiváló érzés. Mindig egy kicsivel oldottabb vagyok, hiszen az ember lassan hozzászokik a nagy figyelemhez, még ha van is hová fejlődnöm ebben. Ez az egész még nagyon új nekem”

– szabadkozott a nagy érdeklődés miatt megilletődött kis Schumi, akinek a társainál ezerszer inkább meg kell gondolnia minden szavát.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Sikeresen teljesítettük a Kenotek Ypres Rallyt!

Edit

Női vízilabda világliga – Győzött és csoportmásodik a magyar válogatott! Gratulálunk a kiemelkedő sportteljesítményhez!

Géza

Juhász Csaba: Nagyon élveztük a versenyzést!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------