Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt Korda György a nevével árult sportlimuzinnal kapcsolatban
Bulvár

Megszólalt Korda György a nevével árult sportlimuzinnal kapcsolatban

Korda György nevével árulnak egy házat és egy autót is, amelyekkel kapcsolatban most kiderült az igazság.

Mint arról a Blikk is beszámolt „Korda György legendás prémium sportlimunzinjaként” hirdeti az autóját valaki az egyik magyar portálon. Az viszont már korántsem volt biztos, vajon tényleg Korda Györgyé volt-e az autó, avagy csak reklámfogásról van szó. Most a Bors felkereste az énekest az üggyel kapcsolatban.

„Fogalmam nincs! Csak nem képzeled, hogy emlékszem?” – kezdte a lapnak Korda György, aki büszke arra, hogy élete során számos kocsija volt.

„Volt egyszer egy Honda Legendem húsz éve fél évig, de mit tudom én, mi van vele. Mit tehetek róla, hogy a nevemmel árulják? Egyáltalán nem zavar, sőt, büszke va­gyok rá. Annyi autóm volt már! Semmit nem tudok róla. Aki a környékünkön hirdet lakást, az azt írja, hogy ingatlan a Hotel Villa Korda közelében. Ezzel mit tudok kezdeni? Ha ez előny neki, hogy valaha az enyém volt, hát árulja! Mit törődöm vele húsz év után? Nem emlékszem, hogy kinek adtam el, de az biztos, hogy nem lehetett szegény ember, hiszen még mindig egymillió. Klári is kiszúrta, mutatta a képet is a kocsiról, ő is kérdezte, emlékszem-e? De nem emlékszem. Valószínűleg ilyen szürke színe volt. Abban az időben a Legend volt a Honda vezérkocsija. Mint a Toyotának a Lexus” – árulta el Korda György. Így akár még az is lehetséges, hogy a Honda sportlimuzin egykoron valóban az énekese volt.

Korda első kocsija egy Skoda volt még 1967-ben, amit számos másik követett. Természetesen ezen kocsik kivétel nélkül a „jó kategóriába” tartoztak a maguk idejében. Mára az énekes inkább a biztonságot keresi az autókban, nem pedig a feltűnést. A vezetésre pedig már évek óta nincs gondja, hiszen tizenkét éve vagy viszik őket, vagy – például Budapest területén – a felesége, Klárika a sofőr.

„Vidéken pedig a technikusunk vezet. Nekem ma már se csajozásra, se másra nem kell, csak az számít, hogy biztonságos legyen a kocsi. Klárikának van szép autója, a rendszáma KLÁRI-6. A legújabb S350-es Mercedes. Mi nagyon sokat megyünk vidékre dolgozni, nem mindegy, milyen autóban ülünk. Szeretjük a szép kocsikat, de első a biztonság. Azt hiszem, ez megbocsátható. A minap megláttam egy Bentleyt, ami örök vágyam, de sosem volt, és odamentem a gazdájához, hogy uram, hadd gratuláljak, nagyon szép a kocsija. Nem volt bennem irigység, nosztalgia, ez csak a kocsinak szólt” – mesélte Korda György.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Kórházi dráma: Orvosi mulasztásról tálalt ki a daganatos Benkő László!

Mazsi

Mindenki csak őket nézte! Le sem tudta venni a szemét egymásról a sztárpár

info

Hekkertámadás: internetes bűnözők vadásznak Görög Zitára

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------