Image default
Bulvár

Megszólalt az Újszínház szexuális zaklatással megvádolt színésze

Mihályi Győző ellen indult vizsgálat az Újszínház szexuális zaklatási ügyében. A fővárosi színház közleményében leírta, hogy december 6-án megkeresés érkezett Budapest Főváros Önkormányzata részéről, hogy tájékoztatást kér egy vagy több 2016-ban elkövetett szexuális zaklatás ügyében. A színház szóban és írásban is tájékoztattuk, hogy ilyenről nincs tudomásuk.

Az ATV Híradóban megszólalt Mihályi Győző. A színművész egyetlen egy mondatát sem ismeri el a levélnek, és szerinte csak egy sértett emberről van szó, aki annak idején megpályázta Dörner helyét az igazgatói posztra.

Az ügy pikantériája, hogy Mihályi a Színházi Dolgozók Szakszervezetének az elnöke. Az ügyet vizsgáló etikai bizottságnak ma volt az első ülése, amely után az érintett, Mihályi Győző az ATV Híradónak adott interjút.

Elmondta, hogy kérdéseket tettek fel a bejelentéssel kapcsolatban, amelyben szexuális zaklatással vádolták meg.

„Egyetlen egy mondatát nem ismerem el, tiltakozom, rágalmazásnak és becsületsértésnek tartom.” – mondta a színész, aki jogi lépéseken gondolkodik.

Mihályi elmondása szerint mindenben támogatta a bizottság felállítását, ártatlannak vallja magát és szerinte semmilyen ügy nem volt az Újszínházban 2016-ban: egy „nagyon erős politikai, liberális támadást érez”.

Azt mondja, hogy bejelentő egy ügyelő volt a színházban. Ez az ügyelő középiskolai végzettséggel pályázta meg Dörner helyét korábban, de azonnal kizárták, mert nem felelt meg a feltételeknek, és csupán egy sértett emberről van szó a művész szerint.

A levél nem is tényeken alapul, hanem olyan, mint egy iromány, egy fogalmazás, merthogy „légből kapott”- tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu

Fotó. RAS-Archív

Hasonló hírek

Most éppen erre költené sztárgázsiját a hollywoodi színész Bruce Willis

info

Szabó Gyula özvegye: máig mindent megbeszélek férjemmel

Mazsi

Jennifer Lopez megint a melleivel adja el a dalát. Az ég áldja érte!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------