Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt az Újszínház szexuális zaklatással megvádolt színésze
Bulvár

Megszólalt az Újszínház szexuális zaklatással megvádolt színésze

Mihályi Győző ellen indult vizsgálat az Újszínház szexuális zaklatási ügyében. A fővárosi színház közleményében leírta, hogy december 6-án megkeresés érkezett Budapest Főváros Önkormányzata részéről, hogy tájékoztatást kér egy vagy több 2016-ban elkövetett szexuális zaklatás ügyében. A színház szóban és írásban is tájékoztattuk, hogy ilyenről nincs tudomásuk.

Az ATV Híradóban megszólalt Mihályi Győző. A színművész egyetlen egy mondatát sem ismeri el a levélnek, és szerinte csak egy sértett emberről van szó, aki annak idején megpályázta Dörner helyét az igazgatói posztra.

Az ügy pikantériája, hogy Mihályi a Színházi Dolgozók Szakszervezetének az elnöke. Az ügyet vizsgáló etikai bizottságnak ma volt az első ülése, amely után az érintett, Mihályi Győző az ATV Híradónak adott interjút.

Elmondta, hogy kérdéseket tettek fel a bejelentéssel kapcsolatban, amelyben szexuális zaklatással vádolták meg.

„Egyetlen egy mondatát nem ismerem el, tiltakozom, rágalmazásnak és becsületsértésnek tartom.” – mondta a színész, aki jogi lépéseken gondolkodik.

Mihályi elmondása szerint mindenben támogatta a bizottság felállítását, ártatlannak vallja magát és szerinte semmilyen ügy nem volt az Újszínházban 2016-ban: egy „nagyon erős politikai, liberális támadást érez”.

Azt mondja, hogy bejelentő egy ügyelő volt a színházban. Ez az ügyelő középiskolai végzettséggel pályázta meg Dörner helyét korábban, de azonnal kizárták, mert nem felelt meg a feltételeknek, és csupán egy sértett emberről van szó a művész szerint.

A levél nem is tényeken alapul, hanem olyan, mint egy iromány, egy fogalmazás, merthogy „légből kapott”- tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu

Fotó. RAS-Archív

Hasonló hírek

Combnyaktörése és infarktusa volt Psota Irénnek

info

Borzalmas: Jennifer Lopez egy napja menyasszony, de kiderült, hogy szerelme egy hűtlen csaló

Mazsi

Rubint Rékának elege lett

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------