Hirmagazin.eu
Főoldal » Megszólalt az elítélt Tünde: Azóta is miden éjjel a fiammal álmodom
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Megszólalt az elítélt Tünde: Azóta is miden éjjel a fiammal álmodom

Nagyon nehéz visszagondolnom arra a pillanatra, amikor reggel megláttam, hogy nem él, hogy hiába próbálom felkelteni! Én mindent elkövettem, hogy megmentem őt – mondta a Székesfehérvári Törvényszék folyosóján lapunknak M. Tünde Az asszonyt 11 éves cukorbeteg fia halála miatt ítélték el, a bíróság bűnösnek találta emberölésben.

A 11 éves Marcel 2017 januárjában, álmában hunyt el, a szakértők szerint azért, mert az édesanyja, Tünde nem kezelte megfelelően a gyerek cukorbetegségét. Marcel egy belvárosi általános iskolába járt, anyjával a székesfehérvári nyaralóövezetben laktak kettesben. A fiú azon a januári délutánon hányt, nem érezte jól magát, ám az anya szerint estére jobban lett, úgy tűnt, minden rendben van vele.

“Ő maga szokta megmérni a cukrát, akkor is így volt, azt mondta, rendben van. Elhittem neki, ahogy máskor is, és lefeküdtünk aludni” – mesélte a megvádolt anya.

“Nagyon nehéz visszagondolnom arra a pillanatra, amikor reggel megláttam, hogy nem él, hogy hiába próbálom felkelteni!  Én mindent elkövettem, hogy megmentsem őt. Az életem azóta pokol, minden napom egy küzdelem. Kiderült, hogy Marcel azon a napon, amikor rosszul lett, rengeteg kakaót ivott és vajaskiflit evett az iskolában. Azt hittem, gyomorrontása van, biztos voltam benne, hogy el fog múlni, ha pihen.”

Tünde csak a halál beállta után két nappal hívott segítséget. A szomszédok szerint a halott gyermeke mellett feküdt, élettelen testét magához ölelve a hideg szobában. A szakértői vélemények szerint tudnia kellett, hogy a hányinger a cukorbetegség tünete, ezért orvoshoz kellett volna vinnie a fiát.

“Nem gondoltam, hogy ilyen nagy a baj, mindenem volt a fiam!” – mondta lapunknak Tünde.

Azóta is minden éjjel Marcellel álmodom. Álmomban él, együtt vagyunk, beszélgetünk és az életünk úgy folyik tovább, mint korábban. Ez tart engem életben.

“Így tudom túlélni a napokat, azt várva, hogy este újra együtt leszünk. Árulom a házamat, nagyon nehéz nekem oda hazamenni, de nem találtam rá eddig vevőt. Minden Marcelre emlékeztet, és vannak olyan szomszédaim, akik furcsán néznek rám. Remélem, ma eljön az igazság napja, és felment a bíróság, nagyon bízom benne.”

A bíróság a vádlott kérésére zárt ajtók mögött tárgyalta az ügyet, és az ítéletet is a nyilvánosság kizárásával indokolta. Az anyát emberölés bűntettében bűnösnek találta, de a nyomatékos enyhítő körülményeket figyelembe véve nem küldte börtönbe: a két év szabadságvesztést, amit kiszabott, öt évre felfüggesztette. Az ítélet még nem jogerős.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az illegális migránsok nincsenek tisztelettel semmire se! Legalább ma ne jöttek volna! Oszd meg!

Géza

Holttestet találtak Budapesten Rákosliget és Rákos között

Géza

Rendőrök, határrendészek újab sikeres intézkedése

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------